"Κάναμε λάθη και κακές επιλογές"

Από paokbc.gr: Ο Thaddeus McFadden πέτυχε 17 πόντους στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στην ASVEL Villeurbanne,
Πηγή: paokbc.gr
"Κάναμε λάθη και κακές επιλογές"

αλλά στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού ήταν απογοητευμένος με την ήττα της ομάδας του.

Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε ότι δεν έγιναν σωστές επιλογές στην επίθεση και σε συνδυασμό με τα λάθη, ο ΠΑΟΚ έμεινε πίσω στο σκορ.

«Κάναμε πολλά λάθη. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να προηγηθούμε, αλλά δεν το κάναμε. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν κάναμε σωστές επιλογές και τα λάθη μας άφησαν πίσω στο σκορ».

Για το πώς ένιωσε που έπαιξε το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς στη Γαλλία: «Είμαι ενθουσιασμένος για κάθε παιχνίδι που παίζω. Δεν έχει σημασία που είναι, κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό για εμένα».

Τους παίκτες της ASVEL Villeurbanne εκπροσώπησε ο DeMarcus Nelson, ο οποίος τόνισε ότι τα λάθη που έκανε ο ΠΑΟΚ ήταν το κλειδί για να φτάσει η ομάδα του στη νίκη.

«Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα και μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Μπορεί να μην είχαμε πολύ καλά ποσοστά στα δίποντα και τα τρίποντα, αλλά αναγκάσαμε τον ΠΑΟΚ να κάνει 18 λάθη και να μοιράσει μόλις 8 ασίστ, ενώ με εξαίρεση τα επιθετικά ριμπάουντ που πήρε ο Clanton, ελέγξαμε και αυτόν τομέα».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...