Κρίσιμα «ραντεβού» Σαββίδη

Από paok24.com: Με το χειμερινό μεταγραφικό «παράθυρο» να έχει ανοίξει και επίσημα τη Δευτέρα, ο ΠΑΟΚ θέλει να καλύψει τις βασικές αδυναμίες του ρόστερ του.
Πηγή: paok24.com
Κρίσιμα «ραντεβού» Σαββίδη

Όπως σας προανήγγειλε το PAOK24, ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου» Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται από σήμερα στη Θεσσαλονίκη, κάτι που επηρεάζει άμεσα τις μεταγραφικές εξελίξεις της ομάδας.

Ο ομογενής επιχειρηματίας θα έχει στη διάρκεια της ημέρας διαδοχικές επαφές με τους υπευθύνους του αγωνιστικού τμήματος (Μίχελ και Ίβιτς), σε μία προσπάθεια να εξετάσει τις λύσεις παικτών που έχουν ξεχωρίσει και να δώσει την τελική του έγκριση, προκειμένου να φορτσάρει ο ΠΑΟΚ στην ολοκλήρωση των μεταγραφικών του κινήσεων.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται και η ανοιχτή εκκρεμότητα της υπόθεσης Ροντρίγκεζ, θέμα στο οποίο άμεσα θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να λάβει τις τελικές του αποφάσεις, με τον Σαββίδη να είναι αυτός που θα έχει τον τελευταίο λόγο.

Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει, με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» να καλούνται να είναι εύστοχοι στις επιλογές τους, φέρνοντας σύντομα ποιοτικούς παίκτες στις θέσεις που έχει διαπιστωθεί ότι «πονάει» η ομάδα, προκειμένου να ενισχυθεί η προσπάθεια του αγωνιστικού τμήματος.

Διαβάστε ακόμη...