Ενοχλημένοι με Ροντρίγκες

Από inpaok.com: Ιδιαίτερα ενοχλημένοι είναι στον ΠΑΟΚ, με την συμπεριφορά του Γκάρι Ροντρίγκες όλες αυτές τις ημέρες που γίνονται οι διαπραγματεύσεις με την Γαλατασαράι.
Πηγή: inpaok.com
Ενοχλημένοι με Ροντρίγκες

Όχι μόνο ο Βλάνταν Ίβιτς αλλά και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη, έχουν ενοχληθεί με τις αντιδράσεις του ποδοσφαιριστή, ο οποίος για να πιέσει του ιθύνοντες της ομάδας, τραβάει το σκοινί στα άκρα.

Στον ΠΑΟΚ, δεν έχουν πρόβλημα που ο μάνατζερ του, μιλάει με τους Τούρκους και ούτε θέλουν να κόψουν τους στόχους του ποδοσφαιριστή, εφόσον πάρουν τα ανταλλάγματα που θέλουν. Ωστόσο η απογοήτευση προς το πρόσωπο του παίκτη από πλευράς Ίβιτς και Σαββίδη αφορά το γεγονός ότι ο επιθετικός των «ασπρόμαυρων», αρνήθηκε να αγωνιστεί στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, που θα διεξαχθεί την Τρίτη, λέγοντας πως δεν είναι συγκεντρωμένος λόγω της Γαλατασαράι.

Στον ΠΑΟΚ λένε ότι είναι μια συμπεριφορά, που δεν αρμόζει σε επαγγελματία παίκτη, στον οποίο τα παρείχαν όλα και ούτε δικαιολογείται όλη αυτή η στάση, εφόσον στον Δικέφαλο, δεν έχουν αρνηθεί να μπουν σε διαπραγμάτευση για την μεταγραφή του.

Διαβάστε ακόμη...