Σοκ με Βίτορ!

Από paok24.com: Η ατυχία "χτύπησε" την πόρτα του Μιγκέλ Βίτορ, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ρήξη χιαστών!
Πηγή: paok24.com
Σοκ με Βίτορ!

Η "λευκή" ισοπαλία στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μπνέι Σασκνίν ήταν η μικρότερη απώλεια για την Χαποέλ Μπερ Σεβά, με τους ανθρώπους του συλλόγου να "παγώνουν" με τον τραυματισμό του Μιγκέλ Βίτορ.

Καθ΄όλη την διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ... παραπονιόταν για ενοχλήσεις στο γόνατο, ωστόσο, αγωνίστηκε κανονικά στο χθεσινό παιχνίδι μέχρι που "κατέρρευσε". Ο Βίτορ έγινε αλλαγή και αμέσως υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν ρήξη χιαστών.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ από το Ισραήλ, σήμερα θα υποβληθεί εκ νέου σε εξετάσεις προκειμένου να φανεί επακριβώς το διάστημα της απουσίας του. Πάντως, οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία τεσσάρων έως έξι μηνών, πράγμα το οποίο σημαίνει πως χάνει το υπόλοιπο της σεζόν!

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο προπονητής της Χαποέλ στάθηκε στον τραυματισμό του Βίτορ, σημειώνοντας πως: "Ο Μιγκέλ είναι δυνατό παιδί, είμαι σίγουρος πως θα το ξεπεράσει γρήγορα...".

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...