Don't grow up it's a trap

Από paok24.com: Καθαρό πρόσωπο, δίψα για ποδόσφαιρο, ταλέντο και δουλειά. Θεωρητικά το δικό του παραμύθι τα είχε όλα. Έκρυβε όμως και παγίδες...
Πηγή: paok24.com
Don't grow up it's a trap

Την ημέρα που υπογράφει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό ποζάρει δίπλα στον Γιάννη Αλαφούζο και με το μήνυμα στην μπλούζα του, μας ταξιδεύει στη Χώρα του Ποτέ, ακούγοντας τον Πίτερ Παν να λέει: «Μην μεγαλώσεις, είναι παγίδα!».

Η επιτυχία όμως σε νεαρή ηλικία λειτουργεί σαν σειρήνα. Δημοσιεύματα από τον Guardian τον κατατάσσουν σε πίνακα με τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη. Το όνομα του είναι το μοναδικό που φιγουράρει από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ξαφνικά πρωταγωνιστεί σε μεταγραφικά σενάρια από την Ιταλία. Ο Τύπος στην γειτονική χώρα του... χαρίζει αφιερώματα και ο Λάμπρου μεγαλώνει απότομα.

Είναι διψασμένος για επιτυχία. Τα πρώτα ικανοποιητικά δείγματα γραφής στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού δεν συνάδουν με τα όνειρα του. Το μυαλό του ταξιδεύει μακριά από τα σύνορα της Ελλάδας. Η πορεία του όμως είναι δυσανάλογη των προσδοκιών που δημιουργεί ο περίγυρος του.

Η προσγείωση είναι επιβεβλημένη. Το Σεπτέμβριο ανακοινώνεται από τον Ηρακλή και μερικούς μήνες αργότερα οι συγκυρίες τον φέρνουν στην πόρτα του ΠΑΟΚ.

Φαντάζει σίγουρα πιο ώριμος. Και στα 19 του, έχει τα χρονικά περιθώρια να κυνηγήσει εκείνο το παραμύθι που άφησε κάποτε στη μέση...

Διαβάστε ακόμη...