«Έφτασε» η πρόταση της Γαλατά!

Από inpaok.com : Όπως σας ενημέρωσε το INPAOK η Γαλατασαράι ετοίμαζε μεγάλη πρόταση για την απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκες.
Πηγή: inpaok.com
«Έφτασε» η πρόταση της Γαλατά!

Πλέον, το ενδιαφέρον των Τούρκων για τον επιθετικό από το Πράσινο Ακρωτήρι πήρε και επίσημη μορφή, αφού στη Μικράς Ασίας έφτασε η επίσημη πρόταση της «τσιμ-μπομ» για τον Αφρικανό ποδοσφαιριστή.

Το ποσό που αναγράφεται σε αυτή είναι τέσσερα εκατομμύρια ευρώ με τον ΠΑΟΚ όμως να δείχνει πως δεν του αρκούν αυτά και οι δύο ομάδες δεν έχουν έρθει σε συμφωνία.

Όπως ενημερωθήκατε και σε προηγούμενο κείμενο, η ρήτρα του 26χρονου ποδοσφαιριστή δεν είναι εντελώς ξεκάθαρη, καθώς ξεκινάει από τα 4,5 εκατομμύρια, αλλά υπάρχουν συγκεκριμένοι όροι για ημερομηνίες, που μπορεί να γίνει η αγορά, αλλά και άλλες λεπτομέρειες, που μπορούν να φτάσουν το ποσό της μέχρι και τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ.

Όσον αφορά την πλευρά του παίκτη βρίσκεται σε συζητήσεις με την Γαλατά με τις δυο πλευρές να είναι πάρα πολύ κοντά σε συμφωνία, καθώς η πρόταση της ομάδας από την Κωνσταντινούπολη είναι τόσο μεγάλη που είναι πολύ δύσκολο να την αρνηθεί ο Ροντρίγκες

Διαβάστε ακόμη...