"Θέλει ο ΠΑΟΚ να συνεργαστεί στη μεταγραφή;"

Από paok24.com: Γεννήθηκε στο Ρότερνταμ, έμαθε ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Φέγενοορντ και αγωνίστηκε σε Ντε Χάαγκ και Ντορντρεχτ. Λογικό είναι λοιπόν, το θέμα που έχει προκύψει με τον Γκάρι Ροντρίγκες και τη Γαλατάσαραϊ, να απασχολήσει και τους Ολλανδούς...
Πηγή: paok24.com
"Θέλει ο ΠΑΟΚ να συνεργαστεί στη μεταγραφή;"

Ωστόσο, η ολλανδική ιστοσελίδα "voetbalzone.nl" δεν αναπαράγει απλώς ότι έχει γραφτεί σε Ελλάδα και Τουρκία, αλλά προσεγγίζει το θέμα από μία άλλη οπτική γωνία. Χαρακτηριστικά, αναφέρει:

"Ο Γκάρι Ροντρίγκες φέρεται να σχεδιάζει να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, που ολοκληρώνεται το 2018, όμως ο αριστερός εξτρέμ μπορεί τώρα να επιλέξει να πάρει μεταγραφή σε μία ομάδα κορυφής του τούρκικου πρωταθλήματος. Η εφημερίδα FORZA ανέφερε πως η Γαλατάσαραϊ σχεδιάζει να φέρει τον διεθνή ποδοσφαιριστή από το Πράσινο Ακρωτήριο στην Κωνσταντινούπολη.

Η "Τσιμπομ" θα μπορούσε να προσφέρει τέσσερα εκατομμύρια για τον Ροντρίγκες, που ήταν πολλά χρόνια στις ακαδημίες της Φέγενοορντ και αργότερα στην Ντε Χάαγκ και στην Ντόρντρεχτ. Ο γεννημένος στο Ρότερνταμ επιθετικός, μπήκε στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ όταν έπαιζε στην ισπανική Έλτσε, από την οποία τον πήρε με ελεύθερη μεταγραφή την περσινή σεζόν.

Όμως, το αν το ελληνικό τοπ κλαμπ είναι πρόθυμο να συνεργαστεί για την μεταγραφή, είναι αμφισβητήσιμο. Πρόσφατα, ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στη νοκ άουτ φάση του Γιουρόπα Λιγκ και δεν θέλει να εμφανιστεί αποδυναμωμένος στο ξεκίνημα των αγώνων. Έχει αναφερθεί πως ο ΠΑΟΚ σχεδιάζει να διπλασιάσει τον μισθό του Ροντρίγκες, που τώρα παίρνει 600 χιλιάδες τον χρόνο. Όμως, φαίνεται πως ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει την οικονομική ευρωστία της Γαλατάσαραϊ".

Διαβάστε ακόμη...