«Το διπλό στην ΑΕΚ, οι δυσκολίες και το… Καραϊσκάκης»

Από paok24.com: Για... όλους και για όλα μίλησε στο PAOK24 ο αρχηγός της χαντμπολικής ομάδας του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Πετρίδης.
Πηγή: paok24.com
«Το διπλό στην ΑΕΚ, οι δυσκολίες και το… Καραϊσκάκης»

Ο έμπειρος παίκτης σχολίασε την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας ενώ αναφέρθηκε στο διπλό στην έδρα της ΑΕΚ και στο γεγονός πως κατέβηκε στην Αθήνα κυριολεκτικά την... τελευταία στιγμή!

Παράλληλα μίλησε για τον... ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ αλλά και για καλές και άσχημες στιγμές του 2016.

«Νομίζω ότι περιμέναμε να είμαστε πάνω κάτω σε αυτό το σημείο που είμαστε, στις πρώτες θέσεις. Δεν είμαι ικανοποιημένος γιατί χάσαμε βαθμούς σε παιχνίδια που δεν υπολογίζαμε ότι θα χαθούν βαθμοί, μέσα στον Πανελλήνιο και στη Μίκρα από τον Φίλιππο. Η ήττα από τον ΔΙΚΕΑ δεν μπορώ να πω ότι ήταν στο πρόγραμμα, αλλά είναι μια έδρα κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει ίδιους στόχους με εμάς. Διανύσαμε το μισό της σεζόν με αρκετά προβλήματα και μόνο καλύτερα μπορούμε να πάμε από εδώ και πέρα» σχολίασε αρχικά για την πορεία της ομάδας.

Ερωτηθείς για τη νίκη επί της ΑΕΚ και για το γεγονός ότι ταξίδεψε την τελευταία στιγμή: «Την αφιερώνω σε όλους τους συναθλητές μου και σε όσους στηρίζουν αυτή την ομάδα. Ειδικότερα στα παιδιά που ήμασταν ένα "φορητό" νοσοκομείο το τελευταίο διάστημα. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον γιατρό της ομάδας Θωμά Χατζηπέτρου, τον Γιώργο Τσουκαλά τον φυσιοθεραπευτή αλλά και τον Κώστα Μιχόπουλο, για μένα έκαναν ειδικά έναν αγώνα δρόμου με καθημερινές επισκέψεις στο σπίτι, για να μπορέσω να προλάβω την ΑΕΚ. Όπως και με τους Παλάσκα – Μαστορογιάννη.

Ήταν ένα ματς που ήθελα να ήμουν εκεί, είναι ένας αντίπαλος σε εισαγωγικά και ποδοσφαιρικός και δεν ήθελα να χάσω ένα τέτοιο ματς. Για αυτό προφυλαχτικά στο παιχνίδι με τον Φίλιππο, ώστε να σιγουρέψουμε αυτό με την Ένωση.

Κατάφερα ένα δεκάλεπτο στο τέλος να αγωνιστώ – ήταν και αυτό κομμάτι της στρατηγικής μας-, το ότι έβαλα εγώ το τελευταίο γκολ νομίζω πως έτυχε. Όλα τα παιδιά παίξανε παθιασμένα για αυτό καταφέραμε να πάρουμε το διπλό».

Για τις καλές στιγμές που κρατάει από το 2016: «Ήταν πολύ σημαντική τώρα η πρόκριση με τον Δούκα στο Κύπελλο στην παράταση. Είναι μια δύσκολη έδρα, πέρυσι είχαμε αποκλειστεί, ήταν σημαντικό παιχνίδι. Είχαμε καιρό να βγάλουμε τέτοια συσπείρωση σαν ομάδα. Αγωνιστήκαμε σαν να είναι το τελευταίο παιχνίδι όλων».

Για τις άσχημες στιγμές: «Ήταν ο αποκλεισμός στο κύπελλο πέρυσι, ένα στραβοπάτημα στην αρχή των πλέι οφ που μας στέρησε την είσοδο μας στα τελικά, αλλά και τον τραυματισμό τον φετινό, ο οποίος ήταν αρκετά ύπουλος... δεν περίμενα να με βγάλει τόσο πόνο.

Το 2016 γενικά είχε αρκετά αρνητικά και νομίζω πως τα χρόνια που έρχονται θα είναι έτσι χωρίς να θέλω να είμαι μάντης άσχημων γεγονότων. Αυτό που έγινε επίσης με την Σαπεκοένσε, ήταν μια τεράστια τραγωδία αλλά και όλες αυτές οι επιθέσεις που γίνονται σε όλη τη γη. Να ηρεμήσουμε λίγο, να δούμε ο ένας τον άλλον και να κοιτάξουμε τον διπλανό μας».

Σχετικά με το ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ και αν του έμεινε κάποια στιγμή: «Μέσα στο Καραϊσκάκης όταν παίζαμε με τον Ολυμπιακό. Όταν είδα να χάνουμε την μια ευκαιρία πίσω από την άλλη, σε ένα παιχνίδι που ήμασταν καλύτεροι. Δεν θα γυρίσω να πω ποτέ σε κανένα παίκτη το οτιδήποτε, αλλά έτσι όπως έβλεπα το παιχνίδι, τσατιζόμουν γιατί έβλεπα πως μπορούμε να πάρουμε το ματς. Η ομάδα του ποδοσφαίρου γενικά πάει καλά, τον Ίβιτς τον έχω καψούρα από όταν έπαιζε. Μακάρι να πάνε όλα καλά».

Τέλος έστειλε τις δικές του ευχές μέσα από το PAOK24: «Εύχομαι υγεία σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, σε όλο τον κόσμο εννοείται, ειρήνη και φυσικά και λίγο τύχη!».

Διαβάστε ακόμη...