Πρώτη προπόνηση για τον Thad McFadden…

Από paokbc.gr : Εντατικά μαθήματα ξεκίνησε από σήμερα ο Thad McFadden, που πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση, σε ατομικό ουσιαστικά επίπεδο και υπό την επίβλεψη του Σούλη Μαρκόπουλου.
Πηγή: paokbc.gr
Πρώτη προπόνηση για τον Thad McFadden…

Ο Αμερικανός γκαρντ που βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε από νωρίς σήμερα το πρωί το πρόγραμμά του για την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών προκειμένου να εκδοθεί το δελτίο του και το μεσημέρι ακολούθησε ένα ειδικό πρόγραμμα προπόνησης υπό την επίβλεψη του κ.Μαρκόπουλου και με την συμμετοχή του Κώστα Χαραλαμπίδη και των νεαρών αθλητών Καραμανώλη, Καμπουρίδη και Βλαγκόγια.

Από την Παρασκευή, ξεκινούν και πάλι οι προπονήσεις για τους παίκτες του ΠΑΟΚ και αναπόφευκτα ο Thad McFadden θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Για την Παρασκευή είναι προγραμματισμένες δύο προπονήσεις (10:00 και 18:00). Το τριήμερο ρεπό που είχαν οι παίκτες ήταν και το τελευταίο του χρόνου, καθώς επιστρέφοντας, ξεκινά ένα πρόγραμμα χωρίς διακοπή, λόγω και των συνεχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, που αρχίζει το 2017 με τον εκτός έδρας αγώνας με την Asvel Villeurbanne στις 4/1 για το Basketball Champions League και συνεχίζει με τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό στις 8/1 για την STOIXIMAN.GR Basket League.

Διαβάστε ακόμη...