Οι εξωφρενικές απαιτήσεις του ατζέντη του Ανσαριφάρντ

Από metrosport.gr : Πώς ο Ιρανός ατζέντης Ρεζά Φαζέλι επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τον επιθετικό του Πανιωνίου για την τελική επιλογή της επόμενης ομάδας του.
Πηγή: metrosport.gr
Οι εξωφρενικές απαιτήσεις του ατζέντη του Ανσαριφάρντ

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Ζαμάνη στο Metropolis 95,5 αλλά και τις χθεσινές του Χρήστου Δάρα σε αθηναϊκό αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε τα εξής.

Και οι δύο εκπρόσωποι του Πανιωνίου, μόνο τυχαία δεν ανέφεραν δημόσια πως ο ΠΑΟΚ έχει χτυπήσει την πόρτα του Πανιωνίου για να αποκτήσει τον Ιρανό επιθετικό εξαιτίας των πολύ καλών εμφανίσεών του στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

Πράγματι, σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες ο ΠΑΟΚ καλύπτει πλήρως την ρήτρα των 400.000 ευρώ που έχει βάλει η ομάδα της Νέας Σμύρνης για τον παίκτη. Όμως το θέμα «κολλάει» στο ποσό που αξιώνει ο ξένος ατζέντης του Ανσαριφάρντ για τον πελάτη του. Πλέον τις όποιες συζητήσεις δεν τις κάνει συγκεκριμένος Έλληνας ατζέντης (που είχε δίπλα του ο ικανός φορ), αλλά ο Ιρανός Ρεζά Φαζέλι. Ο οποίος αξιώνει από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Ανσαριφάρντ (μεταξύ των οποίων είναι και ο ΠΑΟΚ) το ποσό των 700.000 ευρώ για τις ετήσιες απολαβές του πελάτη του. Δηλαδή, από τις 120.000 ευρώ που αμείβεται ετησίως ο Ανσαριφάρντ στον Πανιώνιο, ο συμπατριώτης εκπρόσωπός του, ζητά σχεδόν έξι φορές περισσότερα χρήματα.

Ένα ακόμη στοιχείο που πρέπει να παραθέσουμε είναι πως ο Ανσαριφάρντ εμπιστεύεται πάρα πολύ τον Ρεζά Φαζέλι. Όταν ο ΠΑΟΚ αναφέρει πως δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού για τον παίκτη, αυτό ακριβώς εννοεί. Πως δεν πρόκειται να διαθέσει περισσότερα χρήματα για να τον αποκτήσει, από την πραγματική του αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Το ποσό που ζητά ο Πανιώνιος, το καλύπτει πλήρως από την ρήτρα. Το θέμα όμως, όλο αυτό το διάστημα «κόλλησε» στις αξιώσεις του παίκτη και του Ιρανού ατζέντη του.

Διαβάστε ακόμη...