Η «λεπτή» υπόθεση Σιαμπάνη για τον ΠΑΟΚ

Από sentragoal.gr: Ο Μάριος Σιαμπάνης θεωρείται ένας από τους πλέον ταλαντούχους Ελληνες γκολκίπερ και σε λίγες ημέρες μπαίνει και επίσημα στο τελευταίο εξάμηνο του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου που είχε υπογράψει.
Πηγή: sentragoal.gr
Η «λεπτή» υπόθεση Σιαμπάνη για τον ΠΑΟΚ

Γεννημένος στις 28 Σεπτεμβρίου 1999, ο Σιαμπάνης έχει δυο μήνες που έκλεισε τα 18 του και φέτος έγραψε συμμετοχές και με την Κ20 του Δικεφάλου του Βορρά στο Τσάμπιονς Λιγκ των νέων.

«Αυτός θα είναι ο νέος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ. Είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια, μπορεί να παίξει την μπάλα από πίσω, ενώ είναι πολύ καλός στις αντιδράσεις του, διαθέτει εξαιρετικά ρεφλέξ. Αν δουλέψει, θα χτυπήσει θέση στην πρώτη ομάδα και γιατί όχι και στην 11άδα.

Ολα αυτά τα παιδιά δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα, θέλουν στήριξη και τα περισσότερα είναι έτοιμα για το βασικό σχήμα» δήλωσε πριν από περίπου δυο μήνες ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής νέων Γιάννης Γούμας σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην ιστοσελίδα Sport24, ενώ ο ομόλογός του στην εθνική παίδων Βασίλης Γεωργόπουλος, σε δηλώσεις του στον Αρένα σχολίασε:

«Θα είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ. Θέλει δουλειά αλλά έχει εξαιρετικά προσόντα». Τη δεδομένη στιγμή η ανανέωση συνεργασίας των δυο πλευρών μόνο εύκολη δεν φαίνεται, καθώς από το περιβάλλον του παίκτη προκύπτει η διάθεσή του να αναζητήσει την τύχη του στο εξωτερικό. Από τη Δευτέρα ο Σιαμπάνης έχει το δικαίωμα να συμφωνήσει μια ομάδα της αρεσκείας του και στον ΠΑΟΚ θα ασχοληθούν σύντομα με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

 

Διαβάστε ακόμη...