«Πρόταση από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ για Ανσαριφάρντ»

Από sdna.gr: Ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας αποκάλυψε ότι τόσο οι «ερυθρόλευκοι», όσο κι ο ΠΑΟΚ έχουν καταθέσει πρόταση για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. 
Πηγή: sdna.gr
«Πρόταση από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ για Ανσαριφάρντ»

Αποσπάσματα των όσων είπε ο πρόεδρος του Πανιωνίου  στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για:

-το θέμα του Ανσαριφάρντ: «Ο Πανιώνιος δεν έχει συμφωνήσει με κανέναν για τον Ανσαριφάρντ για να τελειώνει το θέμα. Ο παίκτης επιστρέφει από την άδειά του και θα αποφασίσει. Έφυγε για τις διακοπές του και γυρίζοντας πίσω θα έχει πάρει την απόφασή του. Θα μετρήσει το τι θέλει ο παίκτης. Αν δεν υπογράψει ο ίδιος, ό,τι και να του πω εγώ δεν έχει νόημα. Οι μάνατζερ ξέρετε τι ρόλο παίζουν. Αν ο παίκτης θέλει να κάνει κάτι, κάνει στην μπάντα τον μάνατζερ. Σήμερα που γυρίσει από την άδειά του θα δούμε και περιμένουμε εξελίξεις ως το τέλος της εβδομάδας».

-τις προτάσεις που υπάρχουν για τον Ανσαριφάρντ: «Εσείς το είπατε πως υπάρχει ενδιαφέρον από τις τέσσερις μεγάλες ομάδες. Όπως σας είχε πει και ο κ. Ζαμάνης, οι έμπρακτες προτάσεις ήταν από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Η ρήτρα αποδέσμευσης είναι 400.000 ευρώ, αλλά ξέρετε πως αν περάσει ο χρόνος, το καλοκαίρι ο παίκτης είναι ελεύθερος».

Διαβάστε ακόμη...