Ταλαιπωρία για τους οπαδούς!

Από inpaok.com: Μετά την απόφαση της γερμανικής αστυνομίας να πιέσει την Σάλκε για αλλαγή ημέρας στην διεξαγωγή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, για τον θεσμό του Europa League δημιουργήθηκε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα.
Πηγή: inpaok.com
Ταλαιπωρία για τους οπαδούς!

Αυτό δεν είναι άλλο από την μετακίνηση των οπαδών του Δικεφάλου στην Γερμανία.

Δεν ήταν λίγοι οι φίλαθλοι των «ασπρόμαυρων» που αποφάσισαν να κλείσουν αεροπορικά εισιτήρια για την Πέμπτη 23/2, δηλαδή την ημέρα του αγώνα.

Έτσι, σε περίπτωση αλλαγής ημέρας του αγώνα οι εν λόγω οπαδοί θα αναγκαστούν είτε να πληρώσουν από την τσέπη τους την αλλαγή του εισιτηρίου τους, είτε να χάσουν το σημαντικό αυτό ματς.

Η Σάλκε από την πλευρά της έκανε το πρέπον, αφού η γερμανική αστυνομία την ενημέρωσε πως δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Ο λόγος είναι το καρναβάλι του Γκελζενκίρχεν που διεξάγεται την Πέμπτη 23/2. δηλαδή την ημέρα της αναμέτρησης.

Βέβαια, το... μπαλάκι είναι στα χέρια της UEFA, η οποία πρέπει να λάβει υπόψιν της όλες τις παραμέτρους και να αποφασίσει για το αν πρέπει τελικά ή όχι να αλλάξει μέρα στην αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Σάλκε.

Πάντως, η πιθανή αλλαγή ημέρας διεξαγωγής του αγώνα με την Σάλκε, προκαλεί μεγάλη σύγχυση στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ που ήδη έχουν εκδώσει τα αεροπορικά τους εισιτήρια και αναμένουν με αγωνία τις εξελίξεις για να πάρουν τα μέτρα τους.

Διαβάστε ακόμη...