Απίστευτο "ξέσπασμα" από τον Καλαμπάκο!

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την Αμαλιάδα, με ένα καλαθι του Μιλιένοβιτς στο φινάλε, με τον Κόροιβο να χάνει ένα ακόμη παιχνίδι φέτος στο τέλος.
Πηγή: paok24.com
Απίστευτο "ξέσπασμα" από τον Καλαμπάκο!

Μετά το τέλος του αγώνα, ακολούθησε ένα "ξέσπασμα" από τον Ντίνο Καλαμπάκο, με τον Έλληνα τεχνικό να τονίζει στην κάμερα της NOVA:

"Όλη η χαρά του αθλήματος είναι στην καμπούρα μας... Απίστευτα πράγματα. Παλέψαμε, ταλαιπωρηθήκαμε 15 μέρες με τον Μπράουν. Σήμερα δε μας έκανε δώρο σήμερα... Εμείς ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι κάνουμε. Γενικά δεν είμαι μίζερος και δε γκρινιάζω. Εγώ έχω μάθει να είμαι παλικάρι μαζί με τους παίκτες μου, όταν τον... πίνουμε έχουμε μάθει να τον ευχαριστιόμαστε...

Το σημερινό με τη διαιτησία ήταν κακό... Όταν πήγαμε στους 8 πόντους και σταμάτησαν το ρυθμό... Τιμώρησαν μια ομάδα και το πας στο πέντε εναντίον πέντε, είναι κάτι που μας πονάει. Δε θέλω όμως να γκρινιάζω. Δεν το κλείσαμε καλά το 2016... Στο τέλος έγινε... αχταρμάς. Θέλαμε δύο επιθέσεις στο τέλος, έκανε την... καμινάδα ο Μπράουν, πήγαμε να κάνουμε φάουλ, μας έδωσαν τα παιδιά του ΠΑΟΚ τη μπάλα, σούταρε ο Μιλουτίνοβιτς και βρήκε το φωτογράφο... Δεν είμαστε καθόλου τυχεροί. Ο ΠΑΟΚ μας έβαλε στο τέλος ένα πολύ καλό και δουλεμένο καλάθι. Δεν έχουμε τύχη... Πετάει κάποιος τη μπάλα και μπαίνει μέσα, την πετάμε εμείς και πάει στα βουνά".

Διαβάστε ακόμη...