«Ο κόσμος μου δίνει έξτρα κίνητρο για να παλέψω»

Από paok24.com: Ο μεγάλος άτυχος της φετινής χρονιάς για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, Χάρι Γκόμεζ, μιλάει για όλους και για όλα μέσα από το PAOK24.
Πηγή: paok24.com
«Ο κόσμος μου δίνει έξτρα κίνητρο για να παλέψω»

Ο ηγέτης της ομάδας βόλεϊ, μιλάει για τον δύσκολο τραυματισμό του και στέκεται στην συγκλονιστική στήριξη τόσο του κόσμου όσο και της διοίκησης της ομάδας.

Παράλληλα μιλάει για τα πράγματα που συνέβησαν μέσα στο 2016 και τα οποία τον στεναχώρησαν, ενώ στέλνει και το μήνυμα του για την επόμενη μέρα.

«Είμαι χαρούμενος γιατί βλέπω πως φτάνω στο επιθυμητό επίπεδο ώστε να επιστρέψω και πάλι στους αγωνιστικούς ρυθμούς. Δεν είμαι ακόμα 100% έτοιμος, είχα αυτόν τον τραυματισμό, έπρεπε να το διαχειριστούμε όλοι μαζί αυτό, είμαι συνειδητοποιημένος για όλο αυτό» σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε για το χειροκρότημα του κόσμου στο ματς με τον Παμβοχαϊκό:

«Ναι... ήταν πολύ όμορφο. Όταν ο κόσμος δείχνει ότι σε αγαπάει, ότι σε στηρίζει, σου δίνει έξτρα κίνητρο για να παλέψεις. Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου, τόσο τον κόσμο όσο και την διοίκηση».

Ερωτηθείς για τις καλές στιγμές που είχε μέσα στο 2016: «Είχα καλές στιγμές αυτή τη χρονιά. Για παράδειγμα στην Τουρκία, ήμουν ένας από τους καλύτερους παίκτες, τερματίσαμε στη 2η θέση, ωστόσο είναι ένα πιο δύσκολο πρωτάθλημα. Έπαιξα καλά και οι άνθρωποι εκεί άρχισαν να με αγαπάνε. Επίσης το καλοκαίρι είχαμε πολύ καλές διακοπές με την οικογένεια μου και μετά αποφάσισα να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ».

Σχετικά με τα γεγονότα που τον στεναχώρησαν μέσα στο έτος, πέρα από το αθλητικό κομμάτι: «Στεναχωριέμαι πολύ με αυτά που γίνονται στο κόσμο, με τις τρομοκρατικές επιθέσεις, είναι κάτι που έχει ξεφύγει η κατάσταση. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχουν άνθρωποι που αντιδράνε έτσι, σκοτώνοντας αθώους ανθρώπους. Με στεναχωρεί πάρα πολύ αυτό, όπως και η κατάσταση στην χώρα μου. Οι άνθρωποι στην Βενεζουέλα πεθαίνουν από την πείνα, δεν μπορούν να αγοράσουν τρόφιμα, υπάρχει τεράστιο πρόβλημα. Αυτό με στεναχωρεί πάρα πολύ και με κάνει να το σκέφτομαι συνέχεια.

Μιλάω συνέχεια με την οικογένεια μου και τους φίλους από την Βενεζουέλα, έχουν επηρεαστεί όλοι από αυτό το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί».

Τέλος έδωσε τις δικές του ευχές μέσα από το PAOK24: «Καλά Χριστούγεννα, εύχομαι υγεία, ευτυχία και θέλω να του πως ότι όλοι στην ομάδα μέσα, προσπαθούμε να φτάσουμε στους στόχους μας. Υπήρχαν δύσκολες στιγμές, χάσαμε κάποια παιχνίδια, ίσως να χάσουμε και άλλα, ωστόσο το σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Θεωρώ πως αυτή η ομάδα έχει όλα τα φόντα για να τα καταφέρει».

Διαβάστε ακόμη...