Χριστούγεννα στο παρκέ, έρχεται ο ΜακΦάντεν

Από superbasket.gr: Χριστούγεννα... στο γήπεδο έκαναν οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, αναχωρώντας έπειτα για την Αμαλιάδα και με τις εξελίξεις για την απόκτηση του Θαντέους ΜακΦάντεν να έχουν προχωρήσει σε τελικό στάδιο.
Πηγή: superbasket.gr
Χριστούγεννα στο παρκέ, έρχεται ο ΜακΦάντεν

Στην Πυλαία βρέθηκαν άπαντες στον ΠΑΟΚ, την ημέρα των Χριστουγέννων. Ο «Δικέφαλος του Βορρά», πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση εν όψει Κοροίβου, με τον οποίο αγωνίζεται αύριο (26/12) στο Κλειστό της Ήλιδας. Οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου, αναχώρησαν εν συνεχεία για την Αμαλιάδα, χωρίς τον Ντάριλ Μπράιαντ που πρέπει να θεωρείται πως είναι εκτός ομάδας.

Τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Θαντέους ΜακΦάντεν. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Αμερικανό γκαρντ και δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί σύντομα, με το Superbasket.gr να σας έχει ενημερώσει για την υπόθεση αυτήν από τις 23/12. Κάπως έτσι, το κενό του Μπράιαντ δεν πρόκειται να μείνει για πολύ καιρό χωρίς κάποιον να το αναπληρώσει, καθώς τη θέση του θα πάρει ο ΜακΦάντεν που εντυπωσίασε πέρυσι με την φανέλα της ΑΕΚ Λάρνακας, ενώ φέτος αγωνιζόταν στην Νανσί, σημειώνοντας κατά μέσο όρο 12.4 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμη...