Το μεγάλο κίνητρο του Χατζηισαΐα

Από metrosport.gr: Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός επιστρέφει στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ και είναι αποφασισμένος να αξιοποιήσει τη δεύτερη ευκαιρία από τον Βλάνταν Ιβιτς.
Πηγή: metrosport.gr
Το μεγάλο κίνητρο του Χατζηισαΐα

Στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ θα ενταχθεί και πάλι ο Δημήτρης Χατζηισαΐας, μετά από απόφαση του Βλάνταν Ιβιτς και του Λούμπος Μίχελ.

Ο 24χρονος στόπερ, μετά την επιστροφή από την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία, είχε ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζεται και έκανε προπονήσεις με το γκρουπ των «κομμένων» (Σκόνδρας, Τζιόλης), ενώ παράλληλα έκανε και εξτρά πρόγραμμα εκγύμνασης σε γυμναστήριο στην Καλαμαριά.

Η απόφαση του Βλάνταν Ίβιτς να διώξει από το ρόστερ της πρώτης ομάδας τον Γιώργο Τζαβέλλα άνοιξε χώρο για να πάρει ο Χατζηισαΐας τη δεύτερη ευκαιρία καθιέρωσης στον ΠΑΟΚ.

Ο Σέρβος τεχνικός από την περσινή σεζόν συμπέρανε ότι ο υψηλόσωμος (1.92μ) αμυντικός είναι επιρρεπής στο λάθος, και η γνώμη του δεν άλλαξε ούτε το περασμένο καλοκαίρι, όταν δούλεψε μαζί του για σχεδόν δύο εβδομάδες στην προετοιμασία του Δικεφάλου επί ολλανδικού εδάφους.

Πλέον, όμως, ο Χατζηισαΐας είναι αποφασισμένος να πείσει τον προπονητή του ότι κακώς τον είχε βάλει στον «πάγο».

Αλλωστε ο ίδιος διψά για να παίξει ποδόσφαιρο. Όχι οπουδήποτε, αλλά στον ΠΑΟΚ. Μεγάλωσε στις Συκιές, στη Δυτική Θεσσαλόνίκη με αυτό το όνειρο και θα κάνει τα πάντα για να γίνει πραγματικότητα. Φάνηκε, άλλωστε, από τη στάση που κράτησε το καλοκαίρι όταν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από άλλες ομάδες. Αρχικά ηταν αρνητικός στο να πάει στη Στεάουα ως αντάλλαγμα στη μεταγραφή Βαρέλα και όταν, μετά από πίεση και βλέποντας ότι ο χρόνος των μεταγραφών τελειώνει, έδειξε πιο συναινετικός, ο Τζίτζι Μπεκάλι άρχισε να κάνει παιχνίδια με αποτέλεσμα το όλο θέμα να τελειώσει άδοξα. Πριν φτάσει σ' αυτό το σημείο, είχε αρνηθεί να πάει στην Κάντιθ, στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, ελπίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ θα αλλάξει στάση απέναντί του. Την ίδια άποψη είχε και τον καιρό που γυμναζόταν μόνος του και πλέον έχει στα χέρια του μια δεύτερη ευκαιρία για να καθιερωθεί στον Δικέφαλο.

Διαβάστε ακόμη...