Πολλή δουλειά, λίγα λόγια

Από paok24.com: Οι σταθερές αξίες και οι νέες προσθήκες σε ένα από τα πιο επιτυχημένα τμήματα του ΑΣ ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Πολλή δουλειά, λίγα λόγια

19 μετάλλια στα 24α Αλεξάνδρεια, 17 μετάλλια στο Grand Prix Χριστουγέννων στο Βόλο.

Σύνολο; 36 μετάλλια σε διάστημα περίπου μιας εβδομάδας αν αναλογιστεί κανείς ότι τα φετινά Αλεξάνδρεια που ήταν αφιερωμένα και στα 90 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΟΚ διοργανώθηκαν το τριήμερο 2-4 Δεκεμβρίου, ενώ οι αγώνες στην 25αρα πισίνα του Βόλου το διήμερο 10-11/12.

Η δουλειά που γίνεται στο τμήμα κολύμβησης του ΑΣ ΠΑΟΚ αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο στη στελέχωση της Εθνικής Ελλάδος που τείνει να γίνει "ασπρόμαυρη".

Ο κ. Τάσος Χατζηγεωργίου παραμένει στη θέση του Ομοσπονδιακού Συνεργαζόμενου Προπονητή Κολύμβησης Β. Ελλάδος, ενώ τον ΠΑΟΚ εκπροσωπούν στην Εθνική συνολικά 18 αθλητές!

Οι σταθερές αξίες

Νίκος Σοφιανίδης, Γιάννης Καρπουζλής, Στέλιος Δαλδογιάννης, Όλγα Αρνάκη, Κάλλια Αντωνίου είναι μερικά από τα ονόματα που πλέον έχουν γίνει γνωστά στους φίλους του Δικεφάλου που παρακολουθούν τα τεκταινόμενα γύρω από το τμήμα.

Αθλητές που τιμούν τα τελευταία χρόνια τον ΠΑΟΚ και φέρνουν δεκάδες επιτυχίες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Οι νέες προσθήκες

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ καλωσόρισε τη φετινή σεζόν στην κολυμβητική του οικογένεια τους εξής κολυμβητές και κολυμβήτριες: Τζημάλας Ξενοφών, Μπάκα Βασιλική, Στάμος Γιάννης, Τζαμπανάκης Γιάννης, Τζώρτζης Γιώργος, Μαρκαντέ Δέσποινα, Παπαδοπούλου Χριστίνα.

Ήδη οι νέοι κολυμβητές και κολυμβήτριες του Δικεφάλου ακολουθούν τα... χνάρια του τμήματος και έχουν κατακτήσει τα πρώτα τους μετάλλια "σαρώνοντας" στις πρώτες διοργανώσεις που πήραν μέρος.

Οι επιτυχίες δεν θα έχουν τέλος

Το τμήμα κολύμβησης του ΑΣ ΠΑΟΚ δεν έχει μόνο παρόν και παρελθόν, αλλά είναι σίγουρο ότι θα έχει και μέλλον!

Μια νέα φουρνιά μικρών κολυμβητών συμμετέχει ήδη σε αγώνες των προαγωνιστικών τμημάτων του ΑΣ ΠΑΟΚ και με τις επιτυχίες τους δείχνουν ότι και το μέλλον διαγράφεται λαμπρό και με πολλά μετάλλια!

Διαβάστε ακόμη...