Ο Ιανουάριος της αντεπίθεσης και της πρόκρισης

Από paokrevolution.net: Στις 27 Δεκεμβρίου επιστρέφουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της ομάδας με τον Βλάνταν Ιβιτς να ελπίζει ότι θα έχουν γεμίσει τις μπαταρίες τους αφού τους περιμένει ένας πολύ σημαντικός μήνας.
Πηγή: paokrevolution.net
Ο Ιανουάριος της αντεπίθεσης και της πρόκρισης

Ο Ιανουάριος είναι η ευκαιρία της... αντεπίθεσης στο Πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ αφού θεωρητικά έχει ένα πολύ βατό πρόγραμμα και αν συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε (τέσσερις σερί νίκες) τότε μπορεί να ανακάμψει βαθμολογικά και να πλησιάσει και άλλο την κορυφή.

Παράλληλα μέσα στον πρώτο μήνα του 2017, θα δώσει και τους δυο αγώνες Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό με τον οποίο μάλιστα θα συναντηθεί τον ίδιο μήνα και για το Πρωτάθλημα! Στις 3 Ιανουαρίου ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Λεβαδειακό και στις 8 θα παίξει στην Τούμπα τον πρώτο εντός αγώνα της χρονιάς με τον ΠΑΣ.

Στη συνέχεια θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο για το Κύπελλο (Τετάρτη 11 Ιανουαρίου) και στις 15 του μήνα στη Λάρισα για το Πρωτάθλημα ώστε να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος και να κλείσουν οι εκκρεμότητες.

Αμέσως μετά θα παίξει και πάλι με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα, θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο και εκτός με την ίδια ομάδα για το Πρωτάθλημα και θα κλείσει αυτόν τον μήνα ταξιδεύοντας στα Γιάννενα για τον αγώνα με τον ΠΑΣ.

Είναι στα... πόδια των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ να πετύχουν ένα σερί νικών και μένει να φανεί σε ποιους από αυτούς τους αγώνες ο Βλάνταν Ιβιτς θα έχει νέα όπλα στη φαρέτρα του, δηλαδή νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και θα την ενισχύσουν σημαντικά.

Διαβάστε ακόμη...