Έκλεισε ο ΜακΦάντεν

Από inpaok.com: Ο Θαντέους ΜακΦάντεν έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ και σε λίγες ημέρες, αναμένεται να γίνει, καλαθοσφαιριστής του Δικεφάλου.
Πηγή: inpaok.com
Έκλεισε ο ΜακΦάντεν

Ο Αμερικανός είναι διακαής πόθος των ασπρόμαυρων, από το καλοκαίρι. Ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος αγωνίστηκε με επιτυχία την προηγούμενη χρονιά, στο κυπριακό πρωτάθλημα και την ΑΕΚ Λάρνακας, ήταν ένας από τους παίκτες που ενδιέφερε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ωστόσο το καλοκαίρι αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Γαλλία, με κίνητρο προφανώς το υψηλό συμβόλαιο που του προσφέρθηκε.

Πλέον όμως μετά από λίγους μήνες στη Νανσί, ο 29χρονος κατάλαβε πως έκανε λάθος επιλογή (η ομάδα του δεν πάει καθόλου καλά φέτος) και είπε το «ναι» στον Δικέφαλο, που επανήλθε για αυτόν. Όλα αυτά, παρά το γεγονός ότι είναι πρωταγωνιστής των Γάλλων

Ο ΜακΦάντεν θα είναι ο αντικαταστάτης του Μπράιαντ, που με τον Κόροιβο θα παίξει για τελευταία φορά στα ασπρόμαυρα.

Να σημειωθεί ότι ακόμα και αν ο Μπράιαντ, δεν αγωνιστεί με τον Κόροιβο, ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει καταφέρει, να έχει στην σύνθεση του τον ΜακΦάντεν. Αυτό, διότι ο έμπειρος γκαρντ, έχει υποχρεώσεις με τη Νανσί.

Ο καλαθοσφαιριστής που τα έχει βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ, θα πρέπει να παίξει στον αγώνα πρωταθλήματος, απέναντι στη Ναντέρ, που διεξάγεται στις 27 Δεκεμβρίου και στη συνέχεια θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη, έτσι ώστε να ενταχθεί με το σύνολο του Σούλη Μαρκόπουλου.

Διαβάστε ακόμη...