Κάρτες με το… σταγονόμετρο

Aπό inpaok.com: Στο κομμάτι που υπάρχει εμφανέστατα μεγάλη βελτίωση στον ΠΑΟΚ, σε σχέση με την περσινή σεζόν είναι αυτό των τραυματισμών.
Πηγή: inpaok.com
Κάρτες με το… σταγονόμετρο

Μεγάλη βελτίωση όμως υπάρχει και στον πειθαρχικό έλεγχο των παικτών του Δικεφάλου.

Χαρακτηριστικό είναι ότι κανένας ποδοσφαιριστής των «ασπρόμαυρων», δεν έχασε ούτε ένα από τα 12 συνολικά ματς που έδωσε στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μισό της σεζόν, λόγω τιμωρία από κάρτες.

23 είναι οι κίτρινες κάρτες που αντίκρισαν οι «ασπρόμαυροι», με τους Λέο Μάτος και Τζάλμα Κάμπος να είναι αυτοί που είναι στο όριο της τιμωρίας, έχοντας τρεις κάρτες αντίστοιχα. Ο Άνχελ Κρέσπο, ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο Χοσέ Κάνιας και ο Στέλιος Μαλεζάς ακολουθούν με δύο.

Ο μοναδικός παίκτης του ΠΑΟΚ, που αποβλήθηκε την φετινή σεζόν, ήταν ο Κάνιας που αντίκρισε την απευθείας κόκκινη του διαιτητή, στην ήττα-σοκ του Δικεφάλου από τον Ατρόμητο. Όπως προαναφέραμε όμως ο Ισπανός χαφ των «ασπρόμαυρων», δεν έχασε κάποια αναμέτρηση πρωταθλήματος, καθώς εξέτισε την ποινή του στο Κύπελλο και το ματς με τα Τρίκαλα.

Υπάρχουν και ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, που είναι εντελώς... καθαροί από κάρτες στην Super League, με τους Παναγιώτη Γλύκο, Ζέλικο Μπρκιτς, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Δημήτρη Πέλκα, Χάρη Χαρίση, Ευθύμη Κουλούρη και Φακούντο Περέιρα, να... αγνοούν την κάρτα την φετινή σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...