Τελειώνουν… τον Τιάμ

Από inpaok.com: Ο Μάμε Τιάμ αποκτήθηκε στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, με την προοπτική να δώσει λύσεις στο επιθετικό κομμάτι του ΠΑΟΚ, αλλά ποτέ δεν επιβεβαίωσε τις προσδοκίες.
Πηγή: inpaok.com
Τελειώνουν… τον Τιάμ

Ο Σενεγαλέζος φορ πήρε λίγο χρόνο συμμετοχής από τον Βλάνταν Ίβιτς, και όσες φορές βρέθηκε στο χορτάρι, απογοήτευσε με τις εμφανίσεις του.

Έτσι, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν αρχίσει ήδη να «δουλεύουν» την πρόωρη λύση της συνεργασίας τους με τον 23χρονο παίκτη, ο οποίος είχε έρθει με τη μορφή δανεισμού ενός χρόνου από τη Γιουβέντους. Για να γίνει αυτό, πρέπει να συμφωνήσει και η ιταλική ομάδα, με την οποία υπάρχουν επαφές προς αυτή την κατέυθυνση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο δανεισμό του Τιάμ, υπήρχε και πρόβλεψη ρήτρας, αν ήθελε να τον κρατήσει ο ΠΑΟΚ και μετά το καλοκαίρι του 2017, αλλά αυτό αποδείχθηκε... υπεραισιόδοξη πρόβλεψη. Εφόσον η Γιουβέντους δώσει το «οκ» και ο Τιάμ επιστρέψει στην Ιταλία, οι άνθρωποι της «μεγάλης κυρίας» θα ψάξουν άλλον προορισμό για τον παίκτη, έτσι ώστε να παίξει ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...