Δημοπρασία με... πολύ ΠΑΟΚ! (pics)

Από paok24.com: Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη Χριστουγεννιάτικη δημοπρασία, η οποία έχει έντονο άρωμα ΠΑΟΚ και τα έσοδά της θα δοθούν υπέρ τεσσάρων παιδιών που δίνουν μία μεγάλη καθημερινή "μάχη" σε κέντρο αποκατάστασης της Λάρισας.
Πηγή: paok24.com
Δημοπρασία με... πολύ ΠΑΟΚ! (pics)

Πιο συγκεκριμένα, προς δημοπρασία είναι η φανέλα που φόρεσε ο Γκάρι Ροντρίγκες στο παιχνίδι με την Σλόβαν Λίμπερετς στην Τούμπα στο οποίο σκόραρε, η φανέλα που φόρεσε ο Γιάννης Μυστακίδης στην αναμέτρηση με την Καραμπάγκ και η φανέλα του Ευθύμη Κουλούρη από το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό, όλες υπογεγραμμένες από τους... κατόχους τους.

Ακόμα, στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου είναι η συλλεκτική επετειακή φανέλα του μπασκετικού ΠΑΟΚ για τα 90 χρόνια του συλλόγου, υπογεγραμμένη απ΄ όλη την ομάδα, καθώς και το πρώτο συλλεκτικό εισιτήριο που εκδόθηκε στο "Παλατάκι".

Τα έσοδα από τις τέσσερις φανέλες, θα δοθούν υπέρ της Ασπασίας, του Άγγελου, της Μυρτώς και του Γιώργου. Η Ασπασία πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τον πατέρας της στο Άργος, ο Άγγελος έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ καθάριζε την αυλή του σπιτιού του στην Αθήνα, από γυμνό καλώδιο σε παρακείμενο καθαριστήριο, η Μυρτώ έπεσε θύμα βιασμού και κακοποίησης στην Πάρο και ο Γιώργος είχε ένα σοβαρό ατύχημα με το μηχανάκι του ως delivery στην Κατερίνη.

Σε ότι αφορά το συλλεκτικό εισιτήριο, το οποίο παρέδωσε ο τότε διευθυντής του ΕΣΑΚΕ στην Θεσσαλονίκη, Νίκος Νικολακόπουλος, τα έσοδα από αυτό θα δοθούν υπέρ του Λεωνίδα Κουτσούκη, ο οποίος τελείωσε και την 2η χημειοθεραπεία στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας και η μόνη του ευχή για τα Χριστούγεννα, είναι να κάνει την μεταμόσχευση στη Βοστόνη και να επιστρέψει γερός και δυνατός σπίτι του. Από τις 500 χιλιάδες ευρώ που απαιτούνται, υπολείπονται άλλες 100.

Πάρτε μέρος στη δημοπρασία πατώντας ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...