«Αντίο» κι από Βάσιτς στον Παναθηναϊκό, η κίνηση Λοράντου

Από sentragoal.gr: Ο Ολλανδός Ρόμπιν Λίντχουντ, άνοιξε τον «ασκό» του Αιόλου», με τη δήλωση αποχώρησής του από την ομάδα υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού, εξαιτίας αδυναμίας της διοίκησης να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις της.
Πηγή: sentragoal.gr
«Αντίο» κι από Βάσιτς στον Παναθηναϊκό, η κίνηση Λοράντου

Όμως οι εξελίξεις είναι αλυσιδωτές στο τμήμα, καθώς και ο έτερος των ξένων, Ντούσαν Βάσιτς ακολουθεί τον ίδιο δρόμο, με τον Σέρβο να γνωστοποιεί ότι από τον Ιανουάριο θα αγωνίζεται στην κροατική, Γιαντράν Σπλιτ.

Tόσο ο Λίντχουντ, όσο και ο Βάσιτς θα αγωνιστούν για τελευταία φορά με τον Παναθηναϊκό, στον εντός έδρα αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, την Τετάρτη (21/12).

Και σύμφωνα με πληροφορίες του Sentragoal.gr, αυτό το παιχνίδι θα είναι το τελευταίο και για τον Τεό Λοράντο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Λοράντος τηρεί σιγή ιχθύος, όμως βλέποντας το αδιέξοδο, έχει ήδη γνωστοποιήσει την απόφασή του στους διοικούντες τον σύλλογο.

Η επένδυση που έγινε το καλοκαίρι στο τμήμα, κυρίως με τις μεταγραφές των Λίνχτουντ και Βάσιτς, ανέβασαν το συνολικό προϋπολογισμό της ομάδας σε ύψη που αποδείχθηκαν δυσθεώρατα για τους παράγοντες του Παναθηναϊκού και το μέλλον της ομάδας, που βρίσκεται στη 2η θέση του πρωταθλήματος, μόνο δυσοίωνο είναι.

Μόλις στις 14 Νοεμβρίου, οι παίκτες, με κοινή τους ανακοίνωση, είχαν κάνει γνωστή την απόφαση αποχής από τις προπονήσεις, αλλά λίγες ημέρες μετά, σε κίνηση καλής θέλησης απέναντι στον Ερασιτεχνικό Παναθηναϊκό, επέστρεψαν σε αυτές.

Διαβάστε ακόμη...