Πάθος Σαββίδη για τα παιχνίδια με τη Σάλκε

Απο metrosport.gr : Η ενίσχυση του Δικεφάλου βρίσκεται στην κορυφή της προτεραιότητας των επιτελών του ΠΑΟΚ κάτι που επιβεβαιώθηκε και από την χθεσινή τηλεδιάσκεψη στην οποία συμμετείχαν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, ο αθλητικός διευθυντής και ο προπονητής.
Πηγή: metrosport.gr
Πάθος Σαββίδη για τα παιχνίδια με τη Σάλκε

Σαββίδης, Μίχελ και Ιβιτς ανέλυσαν όλα τα δεδομένα, έκαναν ένα απολογισμό της χρονιάς και αποφάσισαν να προχωρήσουν στις κινήσεις ενίσχυσης. Αυτό που προκύπτει από την πληροφόρηση που έδινε η ΠΑΕ, είναι πως ο Σαββίδης ήταν προβληματισμένος από την αρνητική συγκομιδή βαθμών στο Πρωτάθλημα, ήταν όμως ικανοποιημένος από τις προκρίσεις στο Κύπελλο και το Europa League.

Μάλιστα σε ένα σημείο της συζήτησης, ο Σαββίδης εστίασε στα δύο ματς με την Σάλκε που θα γίνουν τον Φεβρουάριο. Εκεί έδειξε μεγάλο πάθος για τις δύο αναμετρήσεις και συζητούσε με τους συνεργάτες του πως θα μπορέσει ο ΠΑΟΚ να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των αγώνων με τους Γερμανούς και να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Έδειξε ξεκάθαρα πως θέλει να προκριθεί ο Δικέφαλος για να πάρει και ρεβάνς για τον αποκλεισμό πριν από τρία χρόνια. Ανάλογες συζητήσεις θα γίνουν και το επόμενο διάστημα.

Παράλληλα επιβεβαιώθηκε πως από την έτοιμη λίστα των φορ που έχουν προσδιοριστεί, θα επιλεγεί ο ένας που θα έρθει στην Τούμπα τον Ιανουάριο. Και στα χαφ όπου η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, ιδιαίτερα μεσοεπιθετικά, η απόφαση είναι να αποκτηθεί ένας μεσοεπιθετικός που θα έχει ύψος παράλληλα με τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη...