«Δεν λυπάται κανέναν ο ΠΑΟΚ»

Απο arenafm.gr : Ο Γιάννης Μαντζουράκης προπονητής του Παναιτωλικού, μίλησε στον ArenaFM 89.4 αναφορικά με την κλήρωση της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ, σχολίαζε το ζευγάρι Άρης-Ολυμπιακός ,ενώ έκανε το σχόλιο του και την φετινή Σούπερ Λιγκ
Πηγή: arenafm.gr
«Δεν λυπάται κανέναν ο ΠΑΟΚ»

Όσα είπε ο Γιάννης Μαντζουράκης στον ArenaFM 89.4:

Για την κλήρωση με τον ΠΑΟΚ: «Με τα τελευταία αποτελέσματα αλλά και την εικόνα του ΠΑΟΚ, αυτός είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Αλλά στο θεσμό του κυπέλλου ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Θα γίνει μάχη».

Για τον Μάτος: «Είναι ιδιαιτερότητα σε αυτή την ομάδα. Έχει ποιότητα, συμμετοχή σε πολλές φάσεις και όταν ένα μπακ κάνει όλα αυτά, ξεχωρίζει. Βρίσκεται σε φάσεις γκολ, δημιουργεί και κάνει την διαφορά».

Αναφορικά με την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ: «Εϊναι σε φόρμα, δεν λυπάται κανέναν, επτά …έριξε στον Πανελευσιανιακό και πέντε στην Κέρκυρα, πρέπει να προσέξουν όλοι…»

Μπορεί να κοντράρει ο Άρης τον Ολυμπιακό;

«Το επίπεδο που έχει και τους ρυθμούς που συναντάει στην κατηγορία o Άρης, δύσκολα θα κοντράρει τον Ολυμπιακό».

Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει στην Σούπερ Λιγκ;

«Ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός αλλά και η ΑΕΚ, προσπάθησαν πολύ να βελτιώσουν το ρόστερ τους, να το κάνουν πιο ποιοτικό ,αλλά παραμένει ο Ολυμπιακός η καλύτερη ομάδα. Καθαρίζει τα παιχνίδια με τα ατομικά προσόντα κάποιων παικτών του».

Διαβάστε ακόμη...