Οι αριθμοί του ΠΑΟΚ

Από inpaok.com : Ο πρώτος γύρος της Super League, μπορεί ακόμα να μην έχει ολοκληρωθεί, καθώς εκκρεμούν ακόμα τρεις εξ αναβολής αγωνιστικές (1η, 2η και 11η), όμως το το πρωτάθλημα αποχαιρέτησε με την ολοκλήρωση της 15ης αγωνιστικής αποχαιρέτησε το 2016.
Πηγή: inpaok.com
Οι αριθμοί του ΠΑΟΚ

Η... αυγή του 2017, θα βρει τον ΠΑΟΚ στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 17 βαθμούς. Ποιοι είναι όμως οι αριθμοί που κατέγραψε ο Δικέφαλος στο πρώτο... μισό της Super League; Το INPAOK δίνει τις απαντήσεις.

Αρχής γενομένης από το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπισαν οι «ασπρόμαυροι», αυτό του γκολ. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τρίτη θέση της σχετικής κατηγορίας, έχοντας σημειώσει 18 τέρματα, αξιοσημείωτο ότι τα 8 από αυτά τα πέτυχε στα δύο τελευταία ματς με Πλατανιά και Κέρκυρα!

Πρώτος είναι ο ΟΣΦΠ με 28 και δεύτερη η ΑΕΚ με 19, ενώ ο Δικέφαλος αφήνει... πίσω του, τους Παναιτωλικό και Παναθηναϊκό, που οι παίκτες τους έχουν σημειώσει 17 γκολ.

Παρά την επιθετική του δυστοκία, ο ΠΑΟΚ δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ, με τις τελικές προσπάθειες των παικτών του να κατατάσσουν τον Δικέφαλο, δεύτερο στη σχετική λίστα, με 161 τελικές, οκτώ λιγότερες από τον Ολυμπιακό, που έχει 169.

Οι «ασπρόμαυροι», έρχονται δεύτεροι και στην κατηγορία με τις εύστοχες πάσες, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ, να έχουν 871 ολοκληρωμένες μεταβιβάσεις. Πρώτος στην λίστα είναι ο ΟΣΦΠ με 912, ενώ τον Δικέφαλο ακολουθούν, η ΑΕΚ με 863, ο Παναθηναϊκός με 857 και ο Αστέρας Τρίπολης με 809.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...