«Θα τα δώσουμε όλα»

Από paok24.com: Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης σχολίασε το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και μίλησε για το ποια σημεία πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ για να διεκδικήσει τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς.
Πηγή: paok24.com
«Θα τα δώσουμε όλα»

Ρεπορτάζ: Νίκος Μοσχοβίτης

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης του ΟΠΑΠ στην οποία πωλούνται ζωγραφιές παιδιών, με τα έσοδα να δίνονται για την υλοποίηση έργων υποδομής σε σωματεία της ένωσης "Μαζί για το παιδί" και στα "Παιδικά Χωριά SOS", ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης μίλησε στο PAOK24 για το ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Πολύ σημαντικό παιχνίδι. Μια ομάδα με γεμάτο ρόστερ, με φοβερό αγωνιστικό ρυθμό και παίκτες που έχουν μεγάλη εμπειρία στο πρωτάθλημα. Νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι για μας φέτος. Παίζουμε στην έδρα μας και ο κόσμος πάντα βοηθάει σε αυτά τα ματς και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει και την Κυριακή. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και θα διεκδικήσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε από αυτό το παιχνίδι μέχρι το τέλος».

Για το αν προσανατολίζουν τον ΠΑΟΚ οι απουσίες του Ολυμπιακού: «Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να καλύπτει τις αδυναμίες του. Κάποιο βασικοί παίκτες επηρεάζουν περισσότερο στο σκοράρισμα και με την εμπειρία τους μέσα στο παρκέ. Και εμείς δεν είμαστε 100%. Θεωρώ ότι δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε τον Ολυμπιακό με κάποιους τραυματισμούς, είναι εξίσου δυνατή ομάδα και παίζει εξαιρετικό μπάσκετ και νομίζω ότι έχει δείξει μέχρι τώρα ότι δε χαλαρώνει σε κανένα παιχνίδι σε Ελλάδα και Ευρώπη και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο αυτό για μας».

Για το αν το παιχνίδι θα είναι και πάλι θρίλερ: «Μακάρι να είναι θρίλερ, ευχόμαστε να είναι θρίλερ με μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό μέχρι τέλους. Αυτό θα προσπαθήσουμε. Να είμαστε στο ματς μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο όμως και θα τα δώσουμε όλα για να γίνει αυτό».

Για τα αγωνιστικά «όπλα» του ΠΑΟΚ: «Θα προσπαθήσουμε να προσέξουμε την άμυνά μας πάρα πολύ. Θα προσπαθήσουμε να μην τρέξει ο Ολυμπιακός γιατί όταν τρέχει πετυχαίνει εύκολα καλάθια και έχει τους παίκτες να το κάνει και δεν μπορούμε να τους σταματήσουμε. Πρέπει να επικεντρωθούμε στην άμυνα και να ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού και αυτά τα δυο στοιχεία είναι που θα μας κρατήσουν μέχρι τέλους».

Διαβάστε ακόμη...