Δημοσίευμα για Σαρντάρ Αζμούν

Aπό instasport.gr: Ποιος είπε πως ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι ο μοναδικός Ιρανός που βρίσκεται στη μεταγραφική short list του ΠΑΟΚ; Μέγα λάθος!
Πηγή: instasport.gr
Δημοσίευμα για Σαρντάρ Αζμούν

Εκτός από το «βαρύ πυροβολικό» του Πανιωνίου στην προσωπική ατζέντα (και δώστε σημασία εδώ) του Ιβάν Σαββίδη, υπάρχει – σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης – ένας ακόμη...made in Iran ποδοσφαιριστής!

Και το όνομα αυτο, Σαρντάρ Αζμούν.

Ο 21χρονος διεθνής επιθετικός (16 γκολ σε 22 παιχνίδια με την Εθνική ομάδα της χώρας του) ανήκει στην Ροστόφ με την οποία ως γνωστόν ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ διατηρεί εξαιρετικές διασυνδέσεις και όχι μόνο!

Την φετινή σεζόν μετράει 6 γκολ σε 24 παιχνίδια με την ρωσική ομάδα, όπου επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι έπειτα από τον δανεισμό του στην Ρούμπιν Καζάν.

Ωστόσο η υπόθεση της μεταγραφής του εμπεριέχει υψηλότατο συντελεστή δυσκολίας κι αν δεν υπήρχε στη μέση ο Ιβάν Σαββίδης και «κονέ» του στην Ροστόφ, θα μιλάγαμε για μια απλησίαστη περίπτωση για τον ΠΑΟΚ, αν όχι για όνειρο θερινής νυκτός.

Κι αυτό διότι οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Αζμούν έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αγγλικών ομάδων (Λίβερπουλ, Έβερτον, Στόουκ Σίτι) με ότι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό αναφορικά με το κόστος της μεταγραφής του.

Μια φορά ο ιδιοκτήτης του «Δικεφάλου του Βορρά» έχει αναλάβει επ΄ώμου την συγκεκριμένη απόφαση και να παλέψει για την μετακόμιση του νεαρού άσου στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Κι αν του κάτσει;...

Διαβάστε ακόμη...