Το πλοίο θα περιμένει τους ΠΑΟΚτσήδες

Από inpaok.com: Βροντερό αναμένεται να είναι το παρόν που θα δώσουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Κέρκυρας το Σάββατο (17/12), στην αναμέτρηση του Δικεφάλου με την τοπική ομάδα για την 15η αγωνιστική της Super League.
Πηγή: inpaok.com
Το πλοίο θα περιμένει τους ΠΑΟΚτσήδες

Δεν θα είναι μόνο ΠΑΟΚτσήδες από την Κέρκυρα, που θα βρεθούν στις κερκίδες του ΕΑΚ, αλλά και φίλοι των «ασπρόμαυρων» από την Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές, που θα στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μερίμνησε για την ομαλή επιστροφή των εκδρομέων οπαδών του Δικεφάλου, για αυτό το λόγο και έκανε αίτημα στο λιμεναρχείο Κέρκυρας, προκειμένου να αλλάξει η ώρα αναχώρησης του τελευταίου καραβιού από το νησί.

Το αίτημα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, έγινε αποδεκτό ως εκ τούτου το τελευταίο πλοίο δεν θα αναχωρήσει τις 21:00 που ήταν αρχικά προγραμματισμένο, αλλά τις 21:30.

Σκοπός αυτής της κίνησης των ανθρώπων του Δικεφάλου, ήταν να προλάβουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να επιβιβαστούν στο πλοίο, καθώς το ματς θα ξεκινήσει τις 19:30 και εφόσον αναχωρούσε τις 21:00, θα ήταν αδύνατο να αναχωρήσουν για τον προορισμό τους οι «ασπρόμαυροι» φίλαθλοι.

Διαβάστε ακόμη...