«Ένας τίτλος θα βοηθούσε τον ΠΑΟΚ»

Από sport-fm.gr: Ένας τίτλος λείπει από τον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Γιώργος Γεωργιάδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στην επιτυχία των Τρικάλων να περάσουν στους «16» του Κυπέλλου.
Πηγή: sport-fm.gr
«Ένας τίτλος θα βοηθούσε τον ΠΑΟΚ»

«Τον ΠΑΟΚ τον βαραίνει ότι είναι πολλά χρόνια μακριά από έναν τίτλο. Ένας τίτλος θα τον βοηθούσε πάρα πολύ να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες που έχει μέσα σε μία σεζόν».

Αυτή ήταν η άποψη που εξέφρασε ο Γιώργος Γεωργιάδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ.

Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Χ. Γεωργιάδης...

Για τη διαφορά ανάμεσα σε ομάδες της Football League με εκείνες της Σούπερ Λίγκας: «Εμείς σε αυτό τον όμιλο καταφέραμε να μην χάσουμε ούτε από τον ΠΑΟΚ. Πάντα οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας έχουν τη δυναμική και την ποιότητα να είναι φαβορί για να πάρουν αυτά τα παιχνίδια».

Για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ: «Τον ΠΑΟΚ τον βαραίνει ότι είναι πολλά χρόνια μακριά από έναν τίτλο. Ένας τίτλος θα τον βοηθούσε πάρα πολύ να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες που έχει μέσα σε μία σεζόν. Είναι η πρώτη χρονιά του Βλάνταν (Ίβιτς) στην πρώτη ομάδα, αφού έκριναν οι ιθύνοντες ότι έχει τις ικανότητες πρέπει να τον στηρίξουν. Έτσι συμβαίνει σε όλες τις ομάδες πανευρωπαϊκά».

Διαβάστε ακόμη...