Ντέρμπι αποδείξεων!

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ καλείται να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ την Κυριακή 18/12 στο κεκλεισμένων των θυρών γήπεδο του Καματερού για το πρωτάθλημα της Handball Premier.
Πηγή: inpaok.com
Ντέρμπι αποδείξεων!

Οι παίκτες του Νίκου Γεωργιάδη βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, δύο βαθμούς κάτω από την προσεχή τους αντίπαλο. Σε ενδεχόμενο νίκης οι ασπρόμαυροι θα ισοβαθμίσουν με τους κιτρινόμαυρους στους 17 βαθμούς.

Πρακτικά το ματς, ίσως και να μην κρίνει κάτι σημαντικό με δεδομένη τη μεγάλη διάρκεια του πρωταθλήματος λόγω play off. Ένα ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων όμως πάντα μονοπωλούσε το ενδιαφέρον στο χώρο του ελληνικού χάντμπολ.

Ο Δικέφαλος θέλει να κάνει μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα που θα του δώσει τεράστιο ψυχολογικό πλεονέκτημα ενόψει της συνέχειας. Η ατυχία σε ορισμένα και η ατυχία σε άλλα ματς του στέρησαν το δικαίωμα να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Ήρθε όμως η ώρα απέναντι στην ΑΕΚ να αποδείξει τη δυναμική αλλά και τις διαθέσεις του τη φετινή σεζόν.

Η προετοιμασία της ομάδας κυλάει ομαλά με όλους τους παίκτες να βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου. Ο αρχηγός των ασπρόμαυρων, Θοδωρής Πετρίδης, που δεν αγωνίστηκε απέναντι στο Φοίβο Συκεών έχει μπει πλέον σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Διαβάστε ακόμη...