Τι ισχύει με Ανσαριφάρντ

Από inpaok.com: Μπορεί ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιώνιου, Νίκος Ζαμάνης να ανέφερε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη πως οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ, για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, όμως τα δεδομένα είναι λίγο διαφορετικά.
Πηγή: inpaok.com
Τι ισχύει με Ανσαριφάρντ

Αυτό προκύπτει από το γεγονός πως ο Ιρανός επιθετικός του Πανιωνίου, από την 1η Ιανουαρίου μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί, καθώς το συμβόλαιο του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2017.

Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ, δεδομένα για κάθε ενδιαφέρουσα περίπτωση από την ελληνική αγορά, ρωτούν για την τιμή του παίκτη που έχει κεντρίσει το βλέμμα τους. Κάτι που έχει γίνει για ακόμα 12-13 παίκτες από την Ελλάδα, χωρίς αυτό ωστόσο να συνιστά διαπραγμάτευση.

Στόχος των ανθρώπων του Δικεφάλου, είναι να μην διαπραγματευτούν για μια μεταγραφή, προτού εξασφαλίσουν πως δεν θα μπουν σε... πλειστηριασμό, άλλωστε είναι γνωστή η τακτική τον παραγόντων που ενδιαφέρονται να πουλήσουν, κάνοντας ότι μπορούν για να ανεβάσουν την τιμή του παίκτη τους.

Τακτική που αφήνει αδιάφορο τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν επιθυμεί να μπει σε τέτοιου είδους... παιχνίδια, προκειμένου να ανέβει η τιμή ενός ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε ακόμη...