ΠΑΟΚ: Επαφή για Ανσαριφάρντ

Από onsports.gr: Στην λίστα του «Δικέφαλου» για την γραμμή κρούσης βρίσκεται ο Ιρανός επιθετικός του Πανιωνίου και έγινε μία πρώτη επαφή.
Πηγή: onsports.gr
ΠΑΟΚ: Επαφή για Ανσαριφάρντ

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει να συλλέγουν πληροφορίες για τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην μεταγραφική λίστα του Ιανουαρίου. Η περίοδος που οι ομάδες έχουν την δυνατότητα να προχωρήσουν σε αλλαγές στο ρόστερ τους πλησιάζει και για τον λόγο αυτό, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να προχωρήσουν άμεσα τις κινήσεις για την κάλυψη των κενών που υπάρχουν στο ρόστερ, ενόψει της δύσκολης συνέχειας και της πρόκρισης στους «32» του Europa League κόντρα στην Σάλκε.

Ένας από τους παίκτες που απασχολεί σε μεγάλο βαθμό τον «Δικέφαλο» είναι και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός άσος αποτελεί βασικό... γρανάζι στην «μηχανή» του Πανιωνίου και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων. Μάλιστα, σύμφωνα με την «Sportday» άνθρωπος του ΠΑΟΚ έκανε μία πρώτη κρούση, τόσο προς την πλευρά του παίκτη, όσο και προς την διοίκηση του Ιστορικού ενημερώνοντας για την πρόθεση των Μακεδόνων.

Ωστόσο, στην Πλατεία φέρεται πως ενημέρωσαν τον «Δικέφαλο» για τις οικονομικές τους απαιτήσεις, οι οποίες κρίνονται ιδιαίτερα υψηλές. Συγκεκριμένα, πάντα σύμφωνα με το άρθρο, ο Ιστορικός φαίνεται πως ζήτησε το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ, το οποίο θεωρείται ιδιαίτερα υψηλό στην Τούμπα, την στιγμή που το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Καρίμ Ανσαριφάρντ με τον Πανιώνιο και ο παίκτης μπορεί να διαπραγματευτεί με ομάδα της αρεσκείας του για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...