Έχουν μυαλό Κάνιας και Κρέσπο

Απο inpaok.com : Αίσθηση προκάλεσαν δυο ατάκες του Κάνιας στην συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στην εβδομαδιαία εφημερίδα Forza.
Πηγή: inpaok.com
Έχουν μυαλό Κάνιας και Κρέσπο

Η άποψη ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν κρύφτηκε αλλά στάθηκε κοντά στην ομάδα στα δύσκολα, καθώς επίσης και η άποψη ότι με ξένους διαιτητές το πρωτάθλημα θα ήταν διαφορετικό, αποδεικνύει ότι ο Ισπανός δεν έχει χάρισμα μόνο στα πόδια αλλά και στο μυαλό. Η στήλη γνωρίζει ότι παρόμοιες απόψεις εκφράζει και ο Κρέσπο.

Οι δυο ισπανοί είναι παίκτες με υψηλό δείκτη ευφυΐας όπως υποστηρίζουν και οι συμπαίκτες τους. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Κάνιας και ο Κρέσπο (με κορυφαίους στο τομέα αυτό τους Ροντρίγκες και Μάτος) μπορούν να θεωρηθούν από τις καλύτερες μεταγραφές που πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο Κρέσπο μπορεί να αμφισβητήθηκε στην αρχή, αλλά μάλλον άδικα.

Η εμφάνιση του στο παιχνίδι με τον Πλατανιά άφησε πολλές υποσχέσεις. Δεν έχουν άδικο όσοι υποστηρίζουν ότι οι παίκτες με τον καιρό προσαρμόζονται στα δεδομένα του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου, γεγονός που θα τους βοηθήσει να αυξήσουν αισθητά την απόδοση τους. Το ίδιο ισχύει και για τον Μπίσεσβαρ που δεν έδειξε ούτε το 50% των δυνατοτήτων του μέχρι τώρα με τη φανέλα του Δικεφάλου.

Θα επαναλάβουμε την άποψη που εκφράζουμε σχεδόν από τον Αύγουστο. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει καλό υλικό και μπορεί να πετύχει πολλά μόλις οι παίκτες προσαρμοστούν και φυσικά αξιοποιηθούν σωστά από την τεχνική ηγεσία. Η αλήθεια είναι ότι και ο Ιβιτς προσαρμόζεται σε δεδομένα που δεν γνώριζε. Η αναβάθμιση του από την Κ 20 στην επαγγελματική ομάδα, δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί.

Διαβάστε ακόμη...