«Οδεύει προς την κορυφή ο ΠΑΟΚ με Σαββίδη»

Από metrosport.gr : Ο Νίκος Μαχλάς μίλησε στο Metropolis 95.5 και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στους Ιβάν Σαββίδη και Σπύρο Παπαθανασάκη.
Πηγή: metrosport.gr
«Οδεύει προς την κορυφή ο ΠΑΟΚ με Σαββίδη»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Μαχλάς, ο οποίος μίλησε για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και για τους Ιβάν Σαββίδη και Σπύρο Παπαθανασάκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την προσωπική του ενασχόληση: «Αυτή τη στιγμή ταξιδεύω και ασχολούμαι με κάποιες δικές μου δραστηριότητες. Ετοιμάζω κάτι με το ποδόσφαιρο, είμαι πολύ κοντά και πιστεύω ότι από το νέο έτος θα είναι έτοιμα τα πράγματα. Είμαι γενικά σε έναν δρόμο που θέλω να καθαρίσει το μυαλό μου από όλα αυτά τα προβλήματα που με ταλαιπώρησαν όσο διάστημα ασχολήθηκα με διοικητικά. Δεν το έχω μετανιώσει. Απλά κάποια πράγματα έρχονται χωρίς να το καταλάβεις και είναι εμπειρίες που σε κάνουν πιο δυνατό».

Για το φετινό Πρωτάθλημα: «Όπως φαίνεται πάνε να αλλάξουν τα πράγματα. Κάτι κινείται, εύχομαι να μπούμε σε καλύτερο δρόμο προκειμένου να βλέπουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και να μη μιλάμε για διαιτησίες, ΕΠΟ, παράγοντες, προέδρους κλπ. Να βλέπουμε ομάδες να παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο, να διακρίνονται, κάτι που θέλουν όλοι οι φίλαθλοι δηλαδή».

Για το αν πραγματικά αλλάζει κάτι στο ποδόσφαιρο: «Έγινε μια αρχή, όμως, είναι πρόωρο να πούμε ότι θα αλλάξει κάτι μέσα σε έξι μήνες ή έναν χρόνο. Όλοι μας το καταλαβαίνουμε ότι δεν προχωράει κάτι για να βλέπουμε το θέαμα και να είναι ο κόσμος ευχαριστημένος. Γιατί όλοι θέλουμε να βλέπουμε καλές ομάδες να διακρίνονται και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Για τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη: «Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ αφάνταστα. Έχει προσφέρει πολλά τα λίγα χρόνια που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ. Είναι τυχερός ο ΠΑΟΚ που τον έχει στις τάξεις του. Και με τους Ζαγοράκη, Βρύζα είμαστε σαν αδέρφια».

Για το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας του με τον Ιβάν Σαββίδη: «Είναι άνθρωπος που έχει προσφέρει πολλά στο ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν ξέρεις...»

Για τους λόγους που δεν έχει καταφέρει ακόμη να δρέψει καρπούς από την επένδυσή του στον ΠΑΟΚ: «Δεν μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα από τη μια μέρα στην άλλη. Όταν βρίσκεσαι σε έναν χώρο που δεν γνωρίζεις χρειάζεται υπομονή, χρόνος και όλα αυτά που χρειάζονται για να χτιστεί σιγά σιγά η ομάδα. Όταν υπάρχουν άλλες ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό, νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται να περάσει από αυτό το στάδιο για να φτάσει στην κορυφή. Και πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη οδεύει προς την κορυφή».

Για τον Ηρακλή: «Ο Ηρακλής είναι από τα πιο αγαπητά σωματεία στην Ελλάδα. Όπως και εμείς στον ΟΦΗ περνάει μια ταλαιπωρία, αν και εμείς είμαστε σε διαφορετική φάση. Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει με τα οικονομικά στον Ηρακλή. Είδα σαν τηλεθεατής τον Παπαθανασάκη στη "Δίκη" και νομίζω ότι η αλήθεια είναι στη μέση. Ούτε αυτός έχει δίκιο 100%, ούτε οι φίλαθλοι. Αν υπήρχε ο μεγάλος οικονομικός παράγοντας που θα λύνει τα προβλήματα και θα διώχνει την γκρίνια θα είχαν δίκιο. Από την άλλη και αυτός ταλαιπωρήθηκε, έβαλε λεφτά, του ζητήθηκε να συνδράμει και αυτά που μπορούσε τα έβαλε. Δεν μου φάνηκε απατεώνας. Δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο μέγεθος άλλων προέδρων. Έχει και ένα δίκιο όταν λέει ποιοι θα έρθουν. Γίνεται μεγάλος ντόρος γύρω από το όνομα του Ηρακλή, ξέρουν ότι είναι μεγάλη ομάδα, απλά δεν έχει βρεθεί ακόμη το κατάλληλο άτομο για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας».

Διαβάστε ακόμη...