Πληρώνει την αφλογιστία του

Από paokfc.gr: Λίγο πριν την σέντρα της αναμέτρησης της 14ης αγωνιστικής στο γήπεδο της Τούμπας κόντρα στον Πλατανιά, το paokfc.gr σας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον σημερινό αντίπαλο του Δικεφάλου.
Πηγή: paokfc.gr
Πληρώνει την αφλογιστία του

Το προφίλ της ομάδας των Χανίων και τα τελευταία νέα της ομάδας λίγο πριν την μάχη με τον Δικεφάλο.

 Την περσινή σεζόν κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και μαζί με τον Πανιώνιο θεωρήθηκαν δίκαια οι δύο μεγαλύτερες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Οι Κρητικοί κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία από το πρώτο μισό της σεζόν, κυνήγησαν μέχρι το φινάλε την Ευρώπη και τελικά τερμάτισαν στην ένατη θέση, ισόβαθμοι με τον Ατρόμητο και μόλις πέντε βαθμούς μακριά από τον πέμπτο Πανιώνιο.

Η συνταγή της επιτυχίας ήταν ένα κράμα με νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες, παρέα με μπαρουτοκαπνισμένους ποδοσφαιριστές, τόσο Έλληνες όσο και ξένους, με προσεγμένες μεταγραφικές κινήσεις και όλα αυτά υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Παράσχου. Ο έμπειρος τεχνικός κατάφερε να παρουσιάσει ένα σύνολο, με ξεκάθαρο αγωνιστικό προσανατολισμό, συμπαγές που έπαιξε το δικό του ποδόσφαιρο ανεξαρτήτου αντιπάλου και έδρας.
.
Η διοίκηση κατάφερε να πείσει το καλοκαίρι τον Παράσχο να παραμείνει στην ομάδα και η φιλοσοφία δεν άλλαξε. Τα κενά που άφησαν οι αποχωρήσεις των Μιλούνοβιτς, Ανγκούλο και κυρίως του Κουλιμπαλί, καλύφθηκαν ενώ ήρθαν και ποδοσφαιριστές με σκοπό να προσθέσουν στοιχεία στην ομάδα, ενώ παράλληλα το μπάτζετ της ομάδας μειώθηκε χωρίς ωστόσο να αποδυναμωθεί η ομάδα, τουλάχιστον στα χαρτιά.

Από τα καλοκαιρινά αποκτήματα ξεχώρισε το όνομα του Μανούσου, ο οποίος έχει σημειώσει ήδη τρία τέρματα, τα μισά από όσα έχει βάλει συνολικά ο Πλατανιάς στην σεζόν. Οι Κρητικοί ξεκίνησαν την σεζόν με δύο νίκες κόντρα σε ΑΟΚ Κέρκυρα και Λεβαδειακό και έκτοτε η νίκη...αγνοείται. Όπως δήλωσε και ο προπονητής της ομάδας το ζητούμενο είναι ξεκάθαρα το γκολ, καθώς η ομάδα έχει την δεύτερη χειρότερη επίθεση μετά την Βέροια με μόλις έξι γκολ σε δέκα αγώνες.

Ο Πλατανιάς ψάχνει την νίκη που θα ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας ώστε να ξεκολλήσει επιθετικά και να σκαρφαλώσει όσο μπορεί στην βαθμολογία. Με δύο σημαντικές απουσίες ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη οι Χανιώτες για την αναμέτρηση κόντρα στον Δικέφαλο. Οι Στανισάβλιεβιτς και Γιορέντε, που αμφότεροι αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμού στο παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο, δεν θα είναι στην διάθεση του Γιώργου Παράσχου για την μάχη της Τούμπας.

Ο τεχνικός των Κρητικών επέλεξε τους εξής παίκτες στην αποστολή: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Μπανανά, Κάργας, Πριντέτα, Στάθης, Καρυπίδης, Αποστολόπουλος, Βάντερσον, Ντεβέσα, Γκνιάτιτς, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Μανούσος, Ντίνας, Ηλιάδης, Ντιλαβέρ, Τσουράκης.

Διαβάστε ακόμη...