Ο Μιλιένοβιτς πλέον… διακρίνεται στις νίκες

Από ebasket.gr: Ο ΠΑΟΚ "άρπαξε" σημαντικό "διπλό" (73-75) στο ματς με τον Προμηθέα Πατρών, παραμένει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και πλέον το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος είναι αυτό με τον Ολυμπιακό στο "Παλατάκι".
Πηγή: ebasket.gr
Ο Μιλιένοβιτς πλέον… διακρίνεται στις νίκες

Από τους παίκτες του "Δικεφάλου" που ξεχώρισαν το Σάββατο (10/12), ήταν ο Νέναντ Μιλιένοβιτς. Ο Σέρβος πέτυχε 12 πόντους, είχε πέντε ασίστ, δύο κλεψίματα και συγκέντρωσε 14 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Ο Μιλιένοβιτς τον τελευταίο καιρό δείχνει να ανεβάζει στροφές και πλέον αρχίζει να... διακρίνεται στα θετικά αποτελέσματα του ΠΑΟΚ.

Για παράδειγμα στις τρεις από τις τελευταίες τέσσερις νίκες του "Δικεφάλου" και πιο συγκεκριμένα στα ματς με το Ρέθυμνο, τη Ρόζα Ράντομ και τον Προμηθέα, ο Σέρβος ήταν μέσα στην πρώτη τριάδα των παικτών του ΠΑΟΚ αναφορικά με τους βαθμούς στο ranking. Κόντρα στο Ρέθυμνο είχε 13 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και ήταν ο τρίτος πολυτιμότερος παίκτης του "Δικεφάλου" μετά τους Σάιμπερτ και Γλυνιαδάκη, απέναντι στη Ρόζα Ράντομ είχε 13 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και ήταν ο τρίτος πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ μετά τους Σάιμπερτ και Κλάντον ενώ κόντρα στον Προμηθέα είχε 14 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και ήταν ο δεύτερος πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ μετά τον Γλυνιαδάκη.

Η αλήθεια είναι πως για τον Μιλιένοβιτς το τελευταίο διάστημα καλλιεργήθηκε ένα κλίμα αμφισβήτησης (όχι ότι τώρα με τις θετικές εμφανίσεις του, όλα έχουν... ξεχαστεί αλλά σαφώς ο Σέρβος "πατάει" πλέον καλύτερα), για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι αγώνων του ΠΑΟΚ δεν βοήθησε (σε πολλές νίκες των "ασπρόμαυρων" "έδωσε" -πολύ- λίγα πράγματα) και σίγουρα δεν έδειξε αυτό που παλαιότερα ο ίδιος δήλωσε ότι έχει στόχο να κάνει στον "Δικέφαλο", δηλαδή να έχει ηγετικό ρόλο. Πλέον το ζητούμενο για τον Μιλιένοβιτς είναι να έχει σταθερά ανοδική απόδοση.

Διαβάστε ακόμη...