«Είμαι χαρούμενος για τον ΠΑΟΚ και τον Ιβιτς»

Από metrosport.gr: Ο Φερνάντο Σάντος μιλάει αποκλειστικά στη «Μ» για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους «32» του Europa League, αλλά και τον Βλάνταν Ίβιτς
Πηγή: metrosport.gr
«Είμαι χαρούμενος για τον ΠΑΟΚ και τον Ιβιτς»

ΜΟΤΟ: Ο Σάντος έχει πολλούς φίλους στη Θεσσαλονίκη. Από την τριετή παρουσία του μάλιστα στον ΠΑΟΚ έχει πολύ συχνά επαφές με ανθρώπους που εκτιμά αλλά και τον εκτιμούν απεριόριστα.

Ο Δικέφαλος προκρίθηκε στους «32» του Europa League για 4η φορά τα τελευταία έξι χρόνια και αναμφίβολα αυτή η επιτυχία τόνωσε το ενδιαφέρον των φιλάθλων αλλά και του Ιβάν Σαββίδη για την επόμενη ημέρα στον σύλλογο.

Όμως και άνθρωποι που έχουν προσφέρει στον ΠΑΟΚ και έχουν βάλει την σφραγίδα τους, όπως ο Φερνάντο Σάντος για παράδειγμα, εκφράζονται με θετικά σχόλια για αυτή την επιτυχία.

Η «Μ» επικοινώνησε χθες με τον Πορτογάλο ομοσπονδιακό προπονητή. Του μεταφέραμε τα συγχαρητήρια για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στη Γαλλία με την Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας με τον Σάντος να απαντά πως έχει λάβει πολλές ευχές τους τελευταίους μήνες από την Ελλάδα για αυτή την επιτυχία. Αμέσως μετά τον ρωτήσαμε:

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στην Ευρώπη. Θέλετε να κάνετε ένα σχόλιο για την παρουσία του Δικεφάλου στους «32» του Europa League;
«Δεν θέλω να πω πολλά. Είναι πολύ σημαντικό ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην επόμενη φάση του Europa League. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον ΠΑΟΚ που τα κατάφερε».

Ο Ιβιτς που ήρθε στον ΠΑΟΚ όταν εσείς ήσασταν προπονητής το 2008 καθοδηγεί την ομάδα. Θέλετε να κάνετε ένα σχόλιο;
«Είμαι πολύ χαρούμενος και για τον Ιβιτς. Μπράβο στον ΠΑΟΚ, μπράβο και στον Ιβιτς».

Ο Σάντος δεν θέλησε να πει περισσότερα την δεδομένη χρονική στιγμή, απλά ανέφερε πως είναι πολύ σημαντικό για την Ελλάδα να έχει εκπροσώπους στην επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Διαβάστε ακόμη...