Τεράστιο επίτευγμα για την Μάρκου!

Απο paok24.com : Η Ελένη Μάρκου πρόλαβε μόλις στην πρώτη της χρονιά να δείξει το τεράστιο ταλέντο της στην Αμερική και ψηφίστηκε από όλους τους προπονητές καλύτερη παίκτρια όλων των κολλεγίων.
Πηγή: paok24.com
Τεράστιο επίτευγμα για την Μάρκου!

Η Μάρκου, η οποία ξαναφόρεσε τα «ασπρόμαυρα» σκοράροντας μάλιστα στην επανεμφάνισή με τη φανέλα του ΠΑΟΚ απέναντι στον Άρη στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής, διαπρέπει και στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού.

Η Μάρκου έκανε μια εκπληκτική σεζόν στην Αμερική το 2016 και ψηφίστηκε από την ένωση προπονητών της Αμερικής ως η κορυφαία παίκτρια της χρονιάς στο κολλεγιακό πρωτάθλημα χάρη στις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε με το Monroe Community College.

Η αθλήτρια του ΠΑΟΚ τελείωσε τη χρονιά με 29 γκολ, 11 ασίστ και 69 βαθμούς, σκοράροντας 2 και παραπάνω γκολ 10 φορές, ενώ είχε και 5 χατ τρικ.

Μάλιστα, η Μάρκου θα βραβευτεί για το σπουδαίο επίτευγμά της σε εκδήλωση που θα γίνει στο Λος Άντζελες, όπου θα βρίσκονται δυο διεθνείς παίκτριες της Εθνικής Αμερικής, παίκτες από το MLS, αλλά και ο αμερικανός τερματοφύλακας, Τιμ Χάουαρντ.

Διαβάστε ακόμη...