Πρωτοφανής επίθεση Αζέρων στη Φιορεντίνα!

Από paok24.com: Παράλληλα με τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν Λίμπερετς, η Καραμπάγκ υποδέχεται τη Φιορεντίνα, σε μία «μάχη», το αποτέλεσμα της οποίας ενδιαφέρει άμεσα τον «Δικέφαλο» στην προσπάθεια του να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League.
Πηγή: paok24.com
Πρωτοφανής επίθεση Αζέρων στη Φιορεντίνα!

Με την κατάσταση στον συγκεκριμένο όμιλο να είναι πολύ μπλεγμένη, τον δικό της «τελικό» δίνει η Καραμπάγκ στο Μπακού, με την κατάσταση ωστόσο να ξεφεύγει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24 αυτό που συνέβη στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου στο Μπακού δεν έχει προηγούμενο!

Συγκεκριμένα, Αζέροι δημοσιογράφοι έκαναν «επίθεση» στον Σόουζα και τον Ταταρουσάνου που εκπροσώπησαν τους «βιόλα», ζητώντας τους τα... ρέστα γιατί ηττήθηκαν μπροστά στο κοινό τους από τον ΠΑΟΚ!

«Γιατί η Φιορεντίνα ήθελε να χάσει;», «Γιατί θέλατε να ξεγράψετε την Καραμπάγκ;», είναι μερικές από τις ερωτήσεις που δέχτηκε ο Σόουζα, με τους Αζέρους να έχουν επιθετικό ύφος και να ζητούν τον λόγο από τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος προσπάθησε να μη δώσει συνέχεια στην επίθεση που δεχόταν.

«Η Καραμπάγκ κέρδισε δύο φορές τον ΠΑΟΚ. Εσείς φοβάστε την Καραμπάγκ και ηττηθήκατε στην έδρα σας από την ελληνική ομάδα;», ήταν ακόμα μία «καυτή» ερώτηση που δέχτηκε ο Ταταρουσάνου, με τον γκολκίπερ των «βιόλα» να δίνει πληρωμένη απάντηση, τονίζοντας ότι η ομάδα του κέρδισε στο πρώτο παιχνίδι τους Αζέρους με 5-1, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει κάτι να φοβηθεί.

Η συνέντευξη Τύπου στο Μπακού πραγματοποιήθηκε σε πολεμικό κλίμα, με τους ανθρώπους της Φιορεντίνα και τους Ιταλούς ανταποκριτές να ζουν μία πρωτόγνωρη εμπειρία.

Μάλιστα προς το φινάλε της σημειώθηκε μία ακόμα ερώτηση για τον Σόουζα, με τους Αζέρους να ρωτούν αν γνωρίζει την ιδιαίτερη ιστορία της πατρίδας της Καραμπάγκ, εκείνον να κουνάει το κεφάλι και να απαντάει «πείτε μου», ακούγοντας στη συνέχεια την ιστορία για την πόλη γενέτειρα της ομάδας, η οποία παρότι καταστράφηκε στον πόλεμο, αποτέλεσε μία πόλη-φάντασμα, δημιουργώντας χιλιάδες πρόσφυγες, που είναι σήμερα οπαδοί της ομάδας, σε μία προσπάθεια να του σταλεί το μήνυμα ότι οι Αζέροι είναι πολεμιστές, δεν τα παρατούν ποτέ και ξέρουν να... πολεμούν!

Σε συνέχεια της παραπάνω ερώτησης το παραλήρημα των Αζέρων συνεχίστηκε, υμνώντας τον προπονητή τους, για τον οποίο τόνισαν ότι είναι πολεμιστής και ξεκαθαρίζοντας προς τους Ιταλούς πως η Φιορεντίνα δεν παίζει μόνο με την Καραμπάγκ, αλλά αντιμετωπίζει ένα ολόκληρο έθνος που διψά για διάκριση.

Προφανώς και το ιδιαίτερα πολεμικό κλίμα που επικρατεί στο Μπακού θα δυσκολέψει την προσπάθεια της Φιορεντίνα, με τον ΠΑΟΚ να ελπίζει ότι η ποιότητα των Ιταλών και το κίνητρο τους να τερματίσουν πρώτοι στον όμιλο θα υπερισχύσει τελικά, στην προσπάθεια τους να κερδίσουν μία ενθουσιώδη, αλλά άπειρη ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...