«Παγώνουν» τα πάντα ενόψει του μεγάλου αγώνα με τη Σλόβαν Λίμπερετς

Από metrosport.gr: Οι εξελίξεις στο αγωνιστικό, διοικητικό και μεταγραφικό μέτωπο περιμένουν την έκβαση της προσπάθειας για πρόκριση του ΠΑΟΚ στο Europa League
Πηγή: metrosport.gr
«Παγώνουν» τα πάντα ενόψει του μεγάλου αγώνα με τη Σλόβαν Λίμπερετς

Μπορεί τα ανοικτά μέτωπα να είναι πολλά και «καυτά» στο ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά όλα στην παρούσα φάση έχουν «παγώσει» αφού προηγείται το σημαντικό από κάθε άποψηπαιχνίδι με την Σλόβαν Λίμπερετς.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει στρέψει το ενδιαφέρον του μόνο το αγωνιστικό τμήμα αλλά και ο Ιβάν Σαββίδης με τους επιτελείς του και αυτός είναι ο λόγος που τα πάντα έχουν παραμεριστεί και αυτό θα συνεχίσει να ισχύει μέχρι και το τέλος του αγώνα της Πέμπτης.

Για παράδειγμα το ραντεβού του Νίκου Καγιούλη με τον Μίχελ για το θέμα Κάτσε δεν έγινε όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο να συμβεί και από την Παρασκευή θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του παίκτη που επέστρεψε από την Τσεχία εδώ και λίγες μέρες. Στο ακουστικό του είναι και ο Χατζηισαϊας για τον οποίο ο Ιβιτς άφησε ανοικτό το «παράθυρο» ενεργοποίησης του και επιστροφής του στην ομάδα.

Σε ότι αφορά το θέμα Τζαβέλλα και αυτός περιμένει την ειδοποίηση από τον Σαββίδη για το τελικό ραντεβού.

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος να πλησιάζει και η λίστα με υποψήφιους προς απόκτηση παίκτες να είναι υπαρκτή αλλά τις τελευταίες μέρες δεν προστίθεται ούτε αφαιρείται κάποιο όνομα και αυτό έχει να κάνει με την κρισιμότητα του αυριανού αγώνα.

Διαβάστε ακόμη...