Συνεχή τετ α τετ από Ιβιτς-Κωνσταντινίδη και οι εκλεκτοί για ενδεκάδα

Από metrosport.gr: Οι δύο άνδρες επιχειρούν να ενισχύσουν την ψυχολογία των παικτών του ΠΑΟΚ, σε ποιούς καταλήγει για τη στελέχωση της ενδεκάδας ο Σέρβος προπονητής
Πηγή: metrosport.gr
Συνεχή τετ α τετ από Ιβιτς-Κωνσταντινίδη και οι εκλεκτοί για ενδεκάδα

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης που ανέλαβε και επίσημα δράση από την Δευτέρα έχει κατασκηνώνει στο «Μακεδονία Παλλάς» και μέσα από διαδοχικά τετ α τετ με τους ποδοσφαιριστές προσπαθεί να τους αποφορτίσει και παράλληλα να τους τονίσει τη σημασία του αγώνα.

Το ίδιο φυσικά κάνει και ο Βλάνταν Ιβιτς που χθες μίλησε για μια ακόμη φορά τονίζοντας ότι η πρόκριση είναι μονόδρομος για την ομάδα αφού θα παραμείνει αφενός μέσα σε έναν από τους στόχους που είχε θέσει από την αρχή της σεζόν και αφετέρου θα τους βοηθήσει να αρχίσουν την αγωνιστική ανάκαμψη.

Σε ότι αφορά τα πλάνα του Ιβιτς για την ενδεκάδα, είναι πολύ πιθανή η επιστροφή του Γλύκου που είναι έτοιμος. Μάτος και Λέοβατς θα είναι στα άκρα της άμυνας με τους Βαρέλα και Κρέσπο στο κέντρο της. Κάνιας και Τσίμιροτ θα είναι σίγουρα οι δυο χαφ με τον Πέλκα να διεκδικεί από τον Σάκχοφ την τρίτη θέση. Απόλυτα μοιρασμένες οι πιθανότητες ανάμεσα σε Κουλούρη και Αθανασιάδη για την κορυφή με τους Ροντρίγκες-Κάμπος να είναι σταθερά στα άκρα της επίθεσης.

Διαβάστε ακόμη...