Τι λένε οι παίκτες του ΠΑΟΚ για τον «τελικό» της Τούμπας

Από metrosport.gr: Πώς αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου τόσο το «μάντρωμα» στο ξενοδοχείο όσο και το ματς της Πέμπτης (8/12, 18:00) με την Σλόβαν Λίμπερετς
Πηγή: metrosport.gr
Τι λένε οι παίκτες του ΠΑΟΚ για τον «τελικό» της Τούμπας

Ομιλία Ίβιτς, τετ-α-τετ από τον Σέρβο τεχνικό μέχρι και τον Ιβάν Σαββίδη. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ λένε στις μεταξύ τους συζητήσεις πώς έχουν αντιληφθεί απόλυτα τη σημασία του αυριανού αγώνα με τη Σλόβαν Λίμπερετς. Γι' αυτό και δεν διαμαρτυρήθηκαν για τον... εγκλεισμό τους στο «Μακεδονία Παλλάς».

Λένε ότι αντιλήφθηκαν την κρισιμότητα της κατάστασης και είναι χαρακτηριστικές οι ατάκες που ακούστηκαν από ξένους παίκτες της ομάδας (τονίζουμε το «ξένοι» γιατί λόγω γλώσσας ίσως μέχρι πριν λίγες μέρες δεν είχαν αντιληφθεί τη δυσφορία του κόσμου). «Είναι το ματς της χρονιάς, Το ξέρουμε, προετοιμαζόμαστε σωστά και θα κερδίσουμε σίγουρα».

Το θέμα, βέβαια, δεν είναι να το λένε μόνο, αλλά να το δείξουν και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι πολύ πικραμένος και έχει ανάγκη επιτέλους από χαρές. Και η αρχή πρέπει να γίνει από το ματς με την Σλόβαν Λίμπερετς, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στο ματς της Φιορεντίνα με την Καραμπάγκ.

Διαβάστε ακόμη...