«Να σταματήσουμε την πιπίλα του Πρωταθλήματος και να φτιάξουμε ομάδα» (audio)

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο εορτάζων σήμερα Νίκος Καραγεωργίου και αναφέρθηκε στις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
«Να σταματήσουμε την πιπίλα του Πρωταθλήματος και να φτιάξουμε ομάδα» (audio)

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αγωνιστική καθίζηση μετά τη νίκη στη Φλωρεντία: «Αν δεν προσέξεις και δεν ετοιμαστείς, συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Γίνεται και το αντίστροφο, όμως. Εκεί που είσαι στον λάκκο και έτοιμος να καταλήξεις, μπορείς να αναγεννηθείς από τις στάχτες σου. Πρέπει να δουν τα πράγματα από άλλη σκοπιά και να προχωρήσουν μπροστά. Δεν μπορεί να γίνει και κάτι άλλο».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να μπει ξανά στο δρόμο των επιτυχιών: «Πόσο ακόμη χειρότερα να πάνε τα πράγματα; Και εννοώ και αγωνιστικά αλλά και εξαιτίας όλων αυτών που έγιναν μετά τις δηλώσεις Ίβιτς. Μόνο καλύτερα μπορούμε να πάμε. Τώρα με αυτήν την ανασύνταξη και τις συζητήσεις που γίνονται, πιστεύω ότι θα πάνε καλύτερα τα πράγματα».

Για τις δηλώσεις Ιβιτς: «Δεν ήταν σωστό αυτό που έκανε ο Ίβιτς, δεν ξέρω και γιατί έγινε αυτό. Ήταν ένα από τα πολλά λάθη που έγιναν».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να σώσει τη χρονιά: «Τον τελευταίο καιρό με τη δυναμική που έδωσε στην ομάδα ο Ιβάν Σαββίδης, κάθε χρόνο πάμε για Πρωτάθλημα. Να σταματήσουμε να πιπιλάμε την πιπίλα αυτή και να φτιάξουμε ομάδα πρώτα. Κάποια στιγμή ο ΠΑΟΚ θα βγει Πρωταθλητής με τον Ιβάν Σαββίδη. Και το ότι είναι ο Ιβάν Σαββίδης στον ΠΑΟΚ είναι ένας λόγος για να είμαστε χαρούμενοι. Κι ας μην πάει καλά τώρα η ομάδα. Κάποια στιγμή θα πάει. Να δούμε τα πράγματα πιο υπεύθυνα από όλες τις πλευρές και η ομάδα θα πάει καλύτερα. Το ότι είμαστε 11οι τώρα δε λέει κάτι. Πολύ σύντομα μπορεί να βρεθεί στα πλέι οφ και να προχωρήσει στο Κύπελλο μήπως φτάσει στον τελικό. Αφού αυτόν τον τόσο κακό Ολυμπιακό δεν μπορεί να τον πλησιάσει, ας γίνει λίγο καλύτερος, να πάρει κάποιες νίκες, να βρεθεί στα πλέι οφ και εκεί να διεκδικήσει μια καλή θέση και βεβαίως να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί στο Κύπελλο».

Ακούστε όσα είπε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...