Ρεκόρ σεζόν σε ασίστ από τον Μιλιένοβιτς

Από basketplus.gr: Μπορεί ο Δικέφαλος να ηττήθηκε εκτός έδρας από την Κύμη με σκορ 93-82, ωστόσο ο Νέναντ Μιλιένοβιτς έκανε ένα σπουδαίο ρεκόρ με τις 13 ασίστ που μοίρασε.
Πηγή: basketplus.gr
Ρεκόρ σεζόν σε ασίστ από τον Μιλιένοβιτς

Συγκεκριμένα, ο γκαρντ του ΠΑΟΚ δημιούργησε νέο ρεκόρ σεζόν στο πρωτάθλημα, αφού μέχρι τώρα από 11 ασίστ είχαν μοιράσει οι Βασίλης Σπανούλης (δύο φορές), Κεν Μπράουν και Λάνγκστον Χολ.

Η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ:

Την πρώτη του ήττα, στη δεύτερη επίσκεψή του στη Χαλκίδα γνώρισε ο ΠΑΟΚ. Πριν από περίπου δύο χρόνια είχε επικρατήσει του Ικάρου. Από την πλευρά της η Κύμη πανηγύρισε την τέταρτη νίκη της σε πέντε εντός έδρας αναμετρήσεις, ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία της επιβλήθηκε ομάδας που έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα!

* Ο Μουχαμέντ Ελ Αμίν ξεπέρασε τις 150 ασιστ στη λίγκα ενώ ισοφάρισε το προσωπικό του ρεκόρ στην STOIXIMAN.GR Basket League, με τις 8 που μοίρασε. Είχε και πάλι 8 ασιστ τον περασμένο Απρίλιο ως παίκτης της ΑΕΝΚ κόντρα στον Κολοσσό στη Ρόδο, αλλά και και στις 22/11/2014 με τη φανέλα του Απόλλωνα στη νίκη επί των Τρικάλων BC.

* Οι 21 πόντοι είναι η καλύτερη επίδοσή του Τσβαντάρ Κοστόφ με τα χρώματα της Κύμης και παράλληλα η δεύτερη καλύτερη στην παρουσία του στην STOIXIMAN.GR Basket League μετά από τους 23 που είχε πέρυσι στην ήττα της Καβάλας από τον Κολοσσό.

* Ο Στάυρος Τουτζιαράκης με τα 4 αμυντικά ριμπάουντ που μάζεψε ξεπέρασε τα 100. Πλέον σε 71 αναμετρήσεις στη λίγκα έχει 103.

* Τους 200 πόντους στην καριέρα του στη λίγκα συμπλήρωσε ο Μάρτιν Πάλμπλαντ με τους έξι που σημείωσε.

* Με τους 11 πόντους που σημείωσε ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς ξεπέρασε τους 500 στο πρωτάθλημα (έχει 508).

* Ο Νέναντ Μιλιένοβιτς με τις 13 ασιστ που μοίρασε δημιούργησε νέο ρεκόρ σεζόν στο πρωτάθλημα. Μέχρι τώρα από 11 ασιστ είχαν μοιράσει οι Βασίλης Σπανούλης (δύο φορές), Κεν Μπράουν και Λάνγκστον Χολ.

* Ο Λίνος Χρυσικόπουλος ξεπέρασε τα 200 ριμπάουντ (έχει πλέον 202) στην καριέρα του στη λίγκα. Τα 50 από αυτά τα έχει πάρει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Επίσης με τους 20 πόντους που σημείωσε ισοφάρισε το προσωπικό του ρεκόρ σε πόντους την STOIXIMAN.GR Basket League που είχε δημιουργήσει την τέταρτη αγωνιστική.

* Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης μετά από 255 συμμετοχές στη λίγκα, συμπλήρωσε 500 εύστοχα δίποντα (σε 883 προσπάθειες). Έγινε ο 78ος αθλητής που το καταφέρνει στην ιστορία της λίγκας και «έπιασε» τον Ίαν Βουγιούκα ενώ έχει μπροστά του, τους Τζον Χάτσον (502) και Ασράφ Αμάγια (507)

Διαβάστε ακόμη...