Ντου και ανοιγμένα κεφάλια στο Πανιώνιος - Ολυμπιακός!

Από sdna.gr: Η οπαδική βία συνεχίζεται και στην Α1 Γυναικών καθώς πριν την αναμέτρηση του Πανιώνιου με τον Ολυμπιακό έγιναν επεισόδια καθώς φίλοι των ερυθρόλευκων εμφανίστηκαν φουριόζοι και έγιναν μάχες μέσα και έξω από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης.
Πηγή: sdna.gr
Ντου και ανοιγμένα κεφάλια στο Πανιώνιος - Ολυμπιακός!

Στις 12:30 ήταν προγραμματισμένο να γίνει το παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ γυναικών, αλλά ακόμα δεν έχει ξεκινήσει λόγω σοβαρών επεισοδίων που έγιναν μέσα και έξω από το κλειστό της οδού Αρτάκης.

Συγκεκριμένα, ένα τέταρτο πριν την έναρξη του αγώνα μια μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού, περίπου 70-100 άτομα, όπως καταγγέλλουν οι αυτόπτες μάρτυρες, μπήκαν μέσα στο γήπεδο φουριόζοι (από μια ορθάνοιχτη πόρτα) και προκάλεσαν αναταραχή, αφού αρχικά δεν ήξεραν που θα κάτσουν και συνεπλάκησαν με φίλους του Πανιωνίου.

Στη συνέχεια έκατσαν σε μια κερκίδα, αλλά 15 λεπτά αργότερα αποφασίστηκε να αποχωρήσουν από το γήπεδο και τότε έγινε ο χαμός. Επεισόδια, ανοιγμένα κεφάλια, οδομαχίες με καπνογόνα, λοστούς και φωτοβολίδες.

Οι αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλλουν πως από τα σοβαρά επεισόδια υπάρχουν και τραυματίες αφού είδαν ακόμα και φιλάθλους με αίματα στο κεφάλι, ενώ όλη η αστυνομική δύναμη αποχώρησε από το κλειστό.

Πλέον, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας και η αναμέτρηση θα ξεκινήσει κανονικά με μεγάλη καθυστέρηση.

Διαβάστε ακόμη...