«Κλειδώνει» η συνεργασία της ΑΠΕ Λαγκαδά με τον ΠΑΟΚ!

Από thessports.gr: «Δορυφόρος» του ΠΑΟΚ γίνεται η ΑΠΕ Λαγκαδά, αφού είναι έτοιμη να οριστικοποιηθεί και τυπικά η έναρξη συνεργασίας των δυο πλευρών, δίνοντας νέα πνοή στη φιλόδοξη προσπάθεια διάκρισης των «κυανόλευκων» (σε δανεικούς παίκτες και οικονομική στήριξη) και επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ της «ARENA PRESS».
Πηγή: thessports.gr
«Κλειδώνει» η συνεργασία της ΑΠΕ Λαγκαδά με τον ΠΑΟΚ!

Η «Α» είχε καταγράψει από την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου το «φλερτ» των δυο πλευρών και τον ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας. Πλέον, όλα δείχνουν δρομολογημένα και μένουν οι ανακοινώσεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα, όταν θα οριστικοποιηθεί και η ακριβής φόρμουλα (αφού πολύ δύσκολα θα «ακυρώσει» κάτι τη συμφωνία την τελευταία στιγμή). Αν δηλαδή ο ΠΑΟΚ «στείλει» εκτός από... ρευστό στα ταμεία, αλλά και δανεικούς παίκτες (πρώτης και δεύτερης ομάδας) και κάποιο άτομο της «οικογένειάς» του, για επίβλεψη εντός της διοίκησης ή ενισχυτικά στο τεχνικό τιμ.

Έτσι, βρίσκεται λύση στο οικονομικό και διοικητικό αδιέξοδο της ΑΠΕΛ, που παλεύει φιλότιμα για την άνοδο ανάμεσα σε δυο «κολοσσούς», στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τη Δόξα Δράμας (έχοντας ήδη εκτίσει ρεπό για τον πρώτο γύρο). Συνεπώς, ο ενθουσιασμός επιστρέφει στον Λαγκαδά, αφού ανοίγονται νέοι ορίζοντες μπροστά του και έρχεται νέα... πνοή, ενώ αναμένεται να ξεσηκωθεί περισσότερο ο κόσμος και από την ευρύτερη περιοχή, δίνοντας εορταστικό χαρακτήρα στην αναμέτρηση της Κυριακής με το Νέστο Χρυσούπολης.

Υπενθυμίζεται ότι ο προπονητής των «κυανόλευκων», Αλέξανδρος Κατικαρίδης, έχει γευτεί μεγάλες χαρές στην οικογένεια του «δικεφάλου» του Βορρά, ως προπονητής στη γυναικεία ομάδα, με τίτλους και παρουσίες στο Champions League.

Διαβάστε ακόμη...