Νίκη για πολλούς λόγους

Από novasports.gr: Ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος από την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο και να τονώσει την ψυχολογία του, εν όψει του αγώνα με τη Σλόβαν Λίμπερετς (19:00 Novasports1HD).
Πηγή: novasports.gr
Νίκη για πολλούς λόγους

Οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών, στην προσπάθεια που κάνουν να παραμείνουν κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Παράλληλα, θέλουν να αφήσουν πίσω τους τα όσα ακολούθησαν του αγώνα με τον Ατρόμητο, με τον παραγκωνισμό του Γιώργου Τζαβέλλα και το βαρύ κλίμα που δημιουργήθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας. Παράλληλα, άπαντες στο «ασπρόμαυρο στρατόπεδο» θέλουν να πάρουν τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς, προκειμένου να πάει η ομάδα με ανεβασμένη ψυχολογία και στο ματς της τελευταία αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League, εκεί που θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Βλάνταν Ίβιτς φέρετια να έχει καταλήξει σε ένα 4-2-3-1 για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει την αναμέτρηση με τον Μπρκιτς στην εστία και τους Βαρέλα και Κρέσπο στο κέντρο της άμυνας. Οι Λέο Μάτος και Λέοβατς θα είναι οι δυο μπακ, με τους Κάνιας και Τσίμιροτ στη μεσαία γραμμή. Οι Σακχόφ, Ροντρίγκες και Κάμπος θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, πίσω από τον Κουλούρη, ο οποίος θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Διαβάστε ακόμη...