Με συνταγή «α λα Φιορεντίνα» ο ΠΑΟΚ

Από gazzetta.gr: Ο Βλάνταν Ίβιτς φαίνεται να ποντάρει στην ίδια «συνταγή», που πριν λίγες μέρες πέτυχε το σπουδαίο «διπλό» στη Φλωρεντία. Στην Αθήνα σήμερα και ο Γιώργος Σαββίδης.
Πηγή: gazzetta.gr
Με συνταγή «α λα Φιορεντίνα» ο ΠΑΟΚ

Εκτός από τις απουσίες των τραυματιών Γλύκου – Περέιρα και του Γιώργου Τζαβέλλα, που έχει τεθεί εκτός ομάδας, ο Σέρβος τεχνικός σκέφτεται να ποντάρει στο σχήμα της Φλωρεντία κι απόψε στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Πέρα από το «κλασικό» δίλημμα Σάχοφ ή Πέλκας, με τον Ουκρανό να έχει το προβάδισμα να ξεκινήσει και τον νεαρό μεσοεπιθετικό να έρχεται από τον πάγκο ως αλλαγή, ο Ίβιτς φαίνεται να δίνει φανέλα βασικού και πάλι στον Ευθύμη Κουλούρη, έστω κι αν ο Στέφανος Αθανασιάδης είναι 100% έτοιμος. Εν τούτοις παραμένει αουτσάιντερ για να ξεκινήσει το σημερινό ντέρμπι.

Κατά τα άλλα, ο Μπρκιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, η τετράδα της άμυνας λίγο πολύ γνωστή, αποτελούμενη από τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, το δίδυμο Τσίμιροτ-Κάνιας στα αμυντικά χαφ, ενώ δε χαλάει και η επιλογή στα δύο άκρα, με τους Κάμπος (δεξιά) και Ροντρίγκες (αριστερά).

Διαβάστε ακόμη...